DAGCREMES DROGE HUID

Externe factoren zullen de huidbarrière aantasten, waardoor ze haar beschermende functie mogelijk niet meer kan uitoefenen. Dit kan leiden tot een droge huid en roodheid. De Minéral 89 hydraterende gezichtsverzorging voor de droge huid is verrijkt met hyaluronzuur en zal de huidbarrière versterken. De formule met kalmerend effect zal de opperhuid voorzien van het nodige vocht.

Veelgestelde vragen
Over DROGE HUID

V1: Wat is de beste hydraterende gezichtsverzorging voor een droge huid?

Aqualia Thermal is een rijk, hydraterend gezichtsverzorgingsproduct voor de droge huid dat tot wel 48 uur lang hydrateert dankzij het Vulkanisch Water van Vichy, hyaluronzuur en glycerine. Het richt zich op schadelijke invloeden zoals vervuiling, koude en wind die de huidbarrière dagelijks aantasten en een droge huid veroorzaken.

V2: Waarom is mijn gezichtshuid zo droog, zelfs als ik vochtinbrengende producten gebruik?

Terwijl vochtinbrengende producten een droge huid voorkomen, zal hydraterende verzorging het watergehalte van de huidcellen verhogen. Geef de huidhydratatie een boost met een serum zoals Vichy's Minéral 89 Hyaluronzuur Booster verrijkt met krachtige ingrediënten zoals Vichy Mineraliserend Thermaal Water (89%) en hyaluronzuur. Zorg er daarna voor dat vocht wordt vastgehouden en vochtverlies beperkt blijft met een rijk, hydraterend gezichtsverzorgingsproduct voor de droge huid zoals de Aqualia Thermal Rijke hydraterende dagcrème verrijkt met Vichy Mineraliserend Thermaal Water, hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong, karitéboter en mannose uit plantensuikers. De huid ziet er tot wel 48 uur lang fris en gehydrateerd uit en heeft een dauwachtige gloed.

V3: Hoe kan ik een droge huid in de winter hydrateren?

Winter is officieel het seizoen van de droge huid. Volg deze 2-staps routine om dit seizoensgebonden ongemak te vermijden en de huidhydratatie een boost te geven. Breng eerst een serum aan, zoals Vichy's Minéral 89 Hyaluronzuur Booster met 11 ingrediënten die geschikt zijn voor een gevoelige huid en haar tot wel 24 uur lang hydrateren. Kies hierna voor een hydraterend gezichtsverzorgingsproduct voor de droge huid zoals de Aqualia Thermal Rijke crème die de huid intens hydrateert dankzij extreem krachtige ingrediënten zoals hyaluronzuur, het versterkende Vichy mineraliserende water en mannose uit plantensuikers. Deze ingrediënten zullen samenwerken om vocht vast te houden en vochtverlies tegen te gaan.