DAGCREMES TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

Naarmate je ouder wordt, verliest je huid haar elasticiteit en neemt de collageenproductie van nature af. Dit resulteert in rimpels, fijne lijntjes, verlies van stevigheid en een doffere teint. Je kan de tijd niet terugdraaien, maar het bekroonde gespecialiseerde assortiment van Liftactiv kan het verouderingsproces wel vertragen met anti-ageing gezichtscrèmes die de huid dagelijks hydrateren en verstevigen.

Veelgestelde vragen
Over TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

V1: Vanaf welke leeftijd is het gebruik van anti-rimpelcrème aanbevolen?

Hoe sneller, hoe beter. Naarmate je ouder wordt, verliest de huid collageen, een natuurlijk proces dat niemand kan tegenhouden. Maar als je antirimpelcrème aanbrengt tussen je twintigste en veertigste, kun je het verouderingsproces vertragen zodat je langer kunt genieten van een gezonde en volle huid.

V2: Welke crème is geschikt voor rimpels in de hals?

Neovadiol Phytosculpt is Vichy's eerste verstevigende anti-agingbalsem voor de huid tijdens de menopauze. Deze antirimpelcrème voor het gezicht richt zich op de tekenen van veroudering om de contouren van je hals en gezicht te verstevigen, verstrakken en weer vorm te geven.

V3: Hoe werkt een anti-rimpelcrème?

De antirimpelcrèmes van Vichy beschikken over een anti-agingformule boordevol antioxidanten om de huid te beschermen tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor rimpels, en vulkanisch water dat de natuurlijke afweer van de huid versterkt.