GEZICHTSSERUMS DROGE HUID

Vanaf je twintigste vermindert het hyaluronzuurgehalte in de opperhuid, dat een belangrijke rol speelt bij het herstel en de hydratatie van de huidbarrière. De Minéral 89 gezichtsserums voor een droge huid compenseren het gebrek aan hydratatie dankzij voedende formules verrijkt met Probiotische Fracties, Niacinamide, Antioxiderende Vitaminen en Vichy Vulkanisch Water om de huid diepgaand te kalmeren, aan te vullen en te beschermen tegen dagelijkse agressoren.

Veelgestelde vragen
Over DROGE HUID

VRAAG 1: Hoe gebruik je een Vitamin C Serum 's nachts op je gezicht?

Voor je gaat slapen, was je je handen en doe je 4 tot 5 druppels Vitamin C Serum in je handpalm. Breng het met je vingertoppen aan op je schone, droge huid. Vermijd de oogcontour. Laat enkele minuten intrekken voordat je je dagelijkse moisturizer aanbrengt.

VRAAG 2: Hoe gebruik je een gezichtsserum voor een droge huid?

Was je gezicht en dep het droog. Breng een gezichtsserum aan dat voldoet aan de behoeften van je huid. Was je handen en breng het product eerst aan op je handpalm, daarna met je vingertoppen op je gezicht. Laat het enkele minuten intrekken.

VRAAG 3: Welke ingrediënten moeten gezichtsserums voor droge huid bevatten?

Een hoge concentratie pure Vitamine C, Vitamine E, gefragmenteerd Hyaluronzuur en Vichy Vulkanisch Water zijn bioactieve bestanddelen die efficiënt en diepgaand inwerken op een droge huid.