GEZICHTSSERUMS MENOPAUZE

Tijdens de menopauze krijgt je huid door enorme hormonale veranderingen te maken met rimpels, verlies van stevigheid en verslapping. Om specifieke huidproblemen in deze levensfase van vrouwen aan te pakken, hebben Vichy-deskundigen een uitstekend gezichtsserum voor de menopauze samengesteld: het serum van Neovadiol zit boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten, zodat het 5 werkingsmechanismen van de huid heractiveert tijdens de menopauze.

Veelgestelde vragen
Over MENOPAUZE

VRAAG 1: Kan de menopauze een droge huid in het gezicht veroorzaken?

Vanaf de menopauze vinden grote veranderingen plaats in het lichaam van de vrouw. Zo daalt bijvoorbeeld het oestrogeenniveau dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van collageen en oliën, twee bestanddelen die de huid gladder maken. Hierdoor wordt je huid droog, voornamelijk in het gezicht, waar de huid dunner is en met de jaren nog dunner wordt.

VRAAG 2: Welk gezichtsserum is het beste voor 50-plussers?

Het Neovadiol Meno 5 bi-serum bevat Proxylaan, Glycolzuur, Omega's 6-9 en Vitaminen B3 - Cg - E. Het heractiveert 5 werkingsmechanismen van de huid tijdens de menopauze. De hypoallergene formule vermindert huidverslapping, rimpels en ouderdomsvlekken en laat de huid weer stralen.

VRAAG 3: Kan de menopauze pigmentvlekken in het gezicht veroorzaken?

Ja, pigmentvlekken, ook wel melasma genoemd, zijn pigmentvlekken die zich vormen op wangen, bovenlip en voorhoofd, veroorzaakt door een combinatie van hormonale verandering en blootstelling aan de zon. Dagelijks gebruik van een hydraterende zonbescherming kan fotoveroudering voorkomen.