Nachtcrèmes tegen een droge huid

Een tekort aan vocht in de huidlagen kan het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals veroudering, UV of vervuiling, wat resulteert in droge huid en een doffe teint. Met verschillende voedende en smeltende texturen biedt Vichy Laboratoires uitstekende nachtcrèmes voor een droge huid, omdat ze synchroon lopen met het nachtritme van de huid en haar hydrateren dankzij actieve bestanddelen zoals Hyaluronzuur en Vichy Vulkanisch Water. De nachtcrèmes werken in de nacht in op de huid en zorgen voor een frisse en stralende teint overdag.

Veelgestelde vragen
Over DROGE HUID

VRAAG 1: Welke nachtcrème is goed voor EEN droge huid?

De Liftactiv H.A. Anti-rimpel Verstevigende Nachtcrème is een uitstekende nachtcrème voor een droge huid dankzij de rijke textuur die het verschijnen van rimpels vermindert en de huid steviger en gladder doet aanvoelen. Rhamnose, een natuurlijk actief bestanddeel uit een Braziliaanse plant, zorgt voor een fluweelzachte finish.

VRAAG 2: Zijn nachtcrèmes een goede hydraterende verzorging voor een droge huid?

Nachtrcèmes hebben een goed effect op een droge huid omdat de huidbarrière voornamelijk 's nachts regenereert en herstelt, waarbij deze crèmes een handje helpen. Nachtcrèmes zijn dikker en rijker en voorzien de huidlagen van meer vocht voor een krachtige hydratatie.