NEOVADIOLRose Platinium Nacht

Nachtcrème - Nachtverzorging

Word wakker met een stralende, rozige gloed met Rose Platinium Nacht, onze revitaliserende nachtcreme die veerkracht geeft en slaaprimpels vermindert.

  • Anti-slaaprimpeltjes
  • Stralende, rozige gloed
  • Intens comfort voor een gezond-uitziende, rozige huid

Klinische resultaten na 4 weken gebruik*

  • +12% Stralende huid
  • +14% Gezond-uitziende gloed

Klinische studie onder dermatologisch toezicht op 52 vrouwen gedurende 4 weken

  • -5,4% Verminderde slaaprimpels**

**Klinische studie onder 40 vrouwen na 4 weken

ACTIEVE INGREDIËNTENVersterkende calcium, tonificerende plantaardige suikers
HUIDTYPENormale tot droge huid
WANNEERAvond
VOORDELENRevitaliserend en veerkrachtig

Wat is de menopauze en hoe herken je de symptomen?

De menopauze is je laatste ongesteldheid voordat je de overgang ingaat. Vichy legt je uit hoe je erachter komt of jij al in de menopauze bent.

Wat veroorzaakt een slappe huid en wat doe je eraan?

Naarmate we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken: een slapper wordende huid. Zowel zichtbaar in het gezicht als op het lichaam. In de loop der jaren neemt de elasticiteit van de huid af. Dit betekent: het natuurlijke verouderingsproces van de huid heeft zijn intrede gedaan. Hoe snel dit proces verloopt is afhankelijk van verschillende factoren: genetisch (20%), levensstijl (80%) en externe factoren. Deze optelsom bepaalt hoe snel de huid – ook op je benen, billen en buik –verslapt. Er zijn tal van behandelingen om de huid te verstevigen, maar je kunt ook wat simpele stappen ondernemen om dit te voorkomen.

Anti-aging huidverzorging: hoe krijg je rimpels en wat kun je eraan doen?

Hoe kom je van je rimpels af? Is er een wondermiddel? Het hangt er vanaf wat voor rimpels én huidtype jij hebt. Hier vind je alle antwoorden op een rij.

Hoe bijenwas de huid beschermt

Een natuurlijk ingrediënt dat erg populair is: bijenwas staat bekend om haar rijke beschermende eigenschappen. We verdiepen ons in de meest interessante voordelen van bijenwas voor de huidverzorging.