VICHY HOMMEAnti-Irritatie Scheergel

Scheerschuim - Scheren

Anti-irritatie Scheergel.
Voor mannen met een gevoelige huid of huidproblemen (ingegroeide haartjes, puistjes door het scheren etc.) die na het scheren een rode of geïrriteerde huid hebben.

   Drie tips voor een perfecte baard

   Heb je een korte of lange baard, of zit je ergens daar tussenin? Hoe dan ook een goed verzorgde baard geeft jou de beste look. Lees de tips van Vichy en ontdek hoe jij je gezichtshaar kunt verzorgen en tegelijk je huid kunt behandelen.

   Puistjes en scheren: een handleiding met duidelijke taal voor de jonge man

   Geen puber meer, maar nog wel last van puistjes – en je toch moeten scheren. Hoe gaat dat lukken, zonder bloed, zweet en tranen? (Vooral zonder bloed.) We vroegen apothekersassistente Loubna Id Said om dit uit te leggen.

   Puistjes en scheren: een handleiding voor de jonge man

   Geen puber meer, maar een man, maar nog wel last van puistjes – en je toch moeten scheren. Hoe gaat dat lukken, zonder bloed, zweet en tranen? (Vooral zonder bloed.) We vroegen apothekersassistente Loubna Id Said om dit in duidelijke taal uit te leggen.

   Scheren: Gladjes!

   Met 10 minuten scheren per dag, is een man gemiddeld 150 dagen van zijn leven bezig met scheren. Maar scheren verstoort het evenwicht van de huid en kan ookhuidproblemen geven als het niet goed gebeurt.