getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

Air LiciumTM : Een juweeltje van de moderne technologie

Air LiciumTM : Een juweeltje van de moderne technologie
 • favoriet

Een frisse, matte en stralende huid hoeft tegenwoordig geen grote moeite meer te zijn. De luchtige werkstof Air LiciumTM staat niet alleen bekend om haar effect op een overmatige talgproductie, maar ook op huidveroudering. Het is een juweeltje van de huidige technologie.

Huidverzorging tegen onzuiverheden

Air LiciumTM is de nieuwe bondgenoot  tegen een huid met onzuiverhedenen behoort tot een van de vele verzorgingsmoleculen. Air LiciumTM staat in de cosmetica beter bekend als “de ster van het matterende effect” en is een derivaat van de silica.

Doordat Air LiciumTM met haar vlechtstructuur voor 99% uit lucht bestaat en 1% uit absorberende silica, is deze werkstof in staat om een hoog gehalte aan talg van de opperhuid te absorberen. Maar daar blijft het niet bij, de Air LiciumTM zorgt door haar super-hydrofobe wijze ervoor dat een anti-zweeteffect ontstaat, zodat de huid er egaal uitziet. Dit staat ook wel beter bekend als het “lotuseffect”.

Daarnaast werkt Air LiciumTM als luchtige werkstof niet alleen verfrissend voor de huid, maar heeft het ook effect op overtallig talg van de huidoppervlak van het gezicht , zodat de huid vrij kan blijven ademen. Wanneer de huid niet vrij kan ademen, ontstaan onzuiverheden. Daarom is het belangrijk om een goede gezichtsverzorging te hebben.

Air Licium TM: zeg maar dag tegen uw onzuivere huid

Découvrez le nouveau soin embellisseur anti-imperfections Normaderm de Vichy.

De oplossing van Vichy

 • Verfraaiende verzorging tegen onzuiverheden - Normaderm Anti-Onzuiverheden Dagcrème - Vichy Normaderm
 • Verzorgende BB-crème voor egale huid - Normaderm BB Clear - Vichy Normaderm
 • Nacht detox - verzorging tegen onzuiverheden - Vichy Normaderm
 • Meest gelezen

  Ingrediënten

  5 bekende ingrediënten tegen huidveroudering


  Werkzame bestanddelen tegen huidveroudering zoals retinol, hyaluronzuur en vitamine C lijken het geheim te kennen van de eeuwige jeugd! Deze magische ingrediënten zijn te vinden in een hele serie producten, van liftende en verstevigende anti-rimpelcrèmes tot rimpel fillers en huidaanspannende behandelingen. Maar deze ingrediënten kunnen behoorlijk verwarrend zijn – daarom hebben we onze expert Pascale Mora gevraagd 5 bekenden toe te lichten.

  lees het artikel

  Alles wat je moet weten over salicylzuur

  Ontdek Vichy

  Alles wat je moet weten over salicylzuur

  Salicylzuur is een bekend ingrediënt in de cosmetische industrie en wordt in veel verschillende producten gebruikt. Maar niet iedereen is bekend met deze stof. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect producten met dit ingrediënt op de huid hebben, zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over salicylzuur in je verzorgingsproducten.

  lees het artikel

  go to top