DERCOS TECHNIQUE Energie Anti-haaruitval Conditioner

Vermindert haaruitval als gevolg van breuk. Ontwart het haar zonder het zwaarder te maken, maakt het haar sterker en meer resistent Tegen haaruitval en poreus haar.

200 ML

Beschrijving

  • Aminexil (anti-haaruitval molecule). Versterkende formule [Vitamines PP/B5*/B6 + Ceramide].


  • Haaruitval wordt verminderd**. Ontwart en versterkt het haar onmiddelijk om haar uitval tegen te gaan.


  • *Provitamine B5
  • **Instrumentele test, na aanbrenging van de Energie Shampoo en conditioner

Voordelen

  • Optimale tolerantie. Hypoallergeen. Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid.

Hoe te gebruiken

  • Breng aan op nat haar, masseer zachtjes in op de hoofdhuid, 1 minuut laten inwerken en daarna uitspoelen.

Samenstelling

AQUA / WATER - CETEARYL ALCOHOL - BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - STARCH ACETATE - CETYL ESTERS - CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE - DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE - HYDROXYETHYLCELLULOSE - ISOPROPYL ALCOHOL - NIACINAMIDE - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - PANTHENOL - PYRIDOXINE HCl - PARFUM / FRAGRANCE

3 VRAGEN VOOR ONZE DERMATOLOGEN

WAT IS HAARUITVAL?
Elke dag verliezen we van nature 50 tot 100 haren. Als je meer dan 100 haren per dag verliest, kunnen we van haaruitval spreken. Het betekent dat de hoofdhuid zichtbaar is.

WELKE ZIJN DE HOOFDOORZAKEN VAN HAARUITVAL?
Haaruitval kan plots of chronisch, plaatselijk of verspreid zijn. De hoofdoorzaken zijn gerelateerd aan de hormonen, het immuunsysteem, medicatie (chemo) of een gebrek aan voedingsstoffen. Stress, vermoeidheid, een emotionele gebeurtenis, een onevenwichtig voedingspatroon, blootstelling aan UV en vervuiling zijn de verschillende interne en externe factoren die haaruitval kunnen veroorzaken.

HOE KAN IK HAARUITVAL BEHANDELEN?
Ten eerste is het belangrijk om de onderliggende oorzaak van haaruitval te achterhalen met een klinisch onderzoek, met een haartrektest trichoscopie en soms ook bijkomende testen, zoals een bloedonderzoek. Wanneer dit is gebeurt kun je haaruitval helpen verminderen met speciale producten, bovenop een milde haarverzorging.

Beoordelingen worden gepubliceerd nadat is gecontroleerd of ze voldoen aan de wettelijke bepalingen van deze website.