SHAMPOO HAARUITVAL

Haaruitval kan veroorzaakt worden door bepaalde factoren zoals leeftijd, geslacht, hormonen of lichaamsveranderingen, bijvoorbeeld na een bevalling: de levenscyclus van het haar wordt onderbroken, waardoor haargroei aanzienlijk afneemt en het haar dunner wordt. Dercos-shampoo tegen haaruitval van Vichy wordt verrijkt met gepatenteerde moleculen en
is ontworpen om haaruitval te vertragen en het haar te versterken, te beschermen en gerevitaliseerd te laten aanvoelen.

Veelgestelde vragen
Over HAARUITVAL

VRAAG 1: Welke shampoo is goed voor haaruitval?

De Dercos Energy+ shampoo is ontworpen om haaruitval te verminderen en de dichtheid te behouden van dunner wordend haar door haarbreuk. Verrijkt met gepatenteerde Aminexil moleculen, Vitamines B3, B6 en Provitamine B5. De shampoo versterkt en beschermt het haar zodat het gezond en gerevitaliseerd aanvoelt.

VRAAG 2: Veroorzaakt een volumeshampoo haaruitval?

Sommige volumeshampoos kunnen haaruitval veroorzaken aangezien ze bestanddelen bevatten die niet mogen uitgespoeld worden en blijven kleven aan de haarstrengen om een tijdelijk gevoel van dikker en volumineuzer haar te creëren. Omdat deze shampoos niet worden uitgespoeld, blijven ze op de hoofdhuid zitten en kunnen ze ontsteking veroorzaken, de haarfollikels blokkeren en irriteren, waardoor gezonde haargroei stopt en het haar mogelijk uitvalt.

VRAAG 3: Veroorzaakt een zuiverende shampoo haaruitval?

Zuiverende shampoos zijn geformuleerd met hogere niveaus van oppervlakte-actieve stoffen dan andere shampoos en verwijderen opbouw en residu van conditioners en stylingproducten. Helaas verwijderen ze daarbij een deel van de natuurlijke oliën in het haar die het glanzend en gehydrateerd houden, vooral als ze te vaak worden gebruikt. Dit kan dan leiden tot haaruitval.