DAGCREMES ACNE

Tijdens de puberteit of door stress, junkfood of hormonale veranderingen kan de huidbarrière veranderen, wat kan leiden tot een overproductie van talg. Dit kan vervolgens acne, verstopte poriën en onzuiverheden bevorderen. De Normaderm-gezichtscrème voor acne is geformuleerd met salicylzuur en probiotische fracties. Deze crème helpt onzuiverheden van de huid te corrigeren en een gezonde huid te regenereren om zo de impact van hormonale veranderingen en stress op de huid te beperken.

Veelgestelde vragen
Over ACNE

V1: Wat is de beste gezichtscrème voor een acnegevoelige huid?

Normaderm PhytoAction Acne Controle Daily Moisturizer is de eerste gezichtscrème van Vichy, speciaal gemaakt tegen acne. De crème helpt om acne te verwijderen en de teint en textuur van de huid zichtbaar te verbeteren. Deze klinisch geteste behandelingsformule is specifiek gericht op de behandeling van acne-oneffenheden, mee-eters en verwijde poriën.

V2: Hoelang moet acne-crème intrekken op het gezicht?

Gezichtscrème voor acne kan het best aangebracht worden voor het slapengaan en mag de hele nacht intrekken. 's Nachts vernieuwt de huid haar cellen. Dit is ook het tijdstip waarop de cellen het meest actief zijn. Een acnebehandeling versnelt de regeneratie van cellen, waardoor je 's ochtends op staat met een gladde en gezonde huid.

V3: Hoe breng ik acne-crème aan op het gezicht?

Start je routine met een schone huid dankzij de anti-acne gelreiniger van Vichy. Breng 2 tot 3 pompjes gezichtscrème voor acne aan en masseer deze zachtjes in op de huid. Laat de crème gedurende 1-2 minuten intrekken.