DERCOS TECHNIQUE

ENERGIE+ REVITALISERENDE SHAMPOO

AANVULLING OP BEHANDELINGEN TEGEN HAARUITVAL

Producttypen   Shampoo

Behoeften   Behandeling tegen haaruitval

( 30 beoordelingen )

Geef jouw mening

In het kort

AANBEVOLEN DOOR DERMATOLOGEN:

Een revitaliserende shampoo voor alle haartypes verrijkt met Aminexil, om haaruitval te bestrijden1:
 • Versterkte haarvezel +47%2
 • 24 uur langdurig volume met 19% meer haarmassa3
 • Gezond-uitziende hoofdhuid, intense zuivering van de hoofdhuid en haren4


Deze shampoo is de ideale aanvulling op DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 voor mannen en vrouwen. Wanneer gebruikt volgens het DERCOS-protocol:
 • 48% meer volume5
 • 3 x sterker haar5

1Als gevolg van haarbreuk
2Instrumentele test, na vijf toepassingen
3Instrumentele test
4Zelfevaluatie, 75 personen, 4 weken gebruik
5Instrumentele test, na gebruik van Energie+ Revitaliserende Shampoo in combinatie met Aminexil Clinical 5
6Kanti V, et al. JEADV. 2018;32,11–22​
7Instrumentele test na gebruik van Energie+ Shampoo en Conditioner versus traditionele shampoo
8Onderzoek binnen dermocosmeticamarkt door AplusA en andere partners tussen januari 2021 en juli 2021, met dermatologen in 34 landen, vertegenwoordigt meer dan 32% van het wereldwijde BNP

VOORDELEN

 • Helpt haaruitval te bestrijden1
 • Herstelt de natuurlijke weerstand van het haar en versterkt de vezel met 47%2
 • 24 uur langdurig volume met 19% meer haarmassa3
 • Gezond-uitziende hoofdhuid4

Textuur

 • Witte parelachtige textuur geconcentreerd in Aminexil en Niacinamide
 • 97% vindt de textuur aangenaam4
 • 85% vindt de geur aangenaam4

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Krachtige synergie van dermatologisch gekende bestanddelen in een zeer krachtige formule:
 • Aminexil : referentiemolecuul tegen haaruitval
 • Niacinamide : verzachtend ingrediënt, bekend bij dermatologen

Klinisch bewezen

Wetenschappelijk bewezen effectiviteit:
 • 4 instrumentele tests
 • 1 zelfbeoordelingstest
 • 75 personen

Hoe te gebruiken

Textuur aanbrengen op nat haar en hoofdhuid. Gedurende één minuut rustig inmasseren om de microcirculatie te activeren, daarna uitspoelen.

Deze shampoo is de ideale aanvulling op DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 voor mannen en vrouwen. Wanneer gebruikt volgens het DERCOS-protocol:
 • 48% meer volume5
 • 3 x sterker haar5

Samenstelling

  AQUA /WATER / EAU - SODIUM LAURETH SULFATE - CITRIC ACID - SODIUM COCOAMPHOACETATE - HEXYLENE GLYCOL - AMMONIUM HYDROXIDE - GLYCOL DISTEARATE - CARBOMER - COCO-BETAINE - DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE - NIACINAMIDE - PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - POLYQUATERNIUM-10 - PROPYLENE GLYCOL - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - TOCOPHEROL - PARFUM / FRAGRANCE

AANBEVOLEN
DOOR
DERMATOLOGEN

AANVULLING OP
BEHANDELINGEN
TEGEN HAARUITVAL

-97%

VINDT DE TEXTUUR AANGENAAM4

-85%

VINDT DE GEUR AANGENAAM4

PROTOCOL TEGEN HAARUITVAL
MERK AANBEVOLEN DOOR 50.000 DERMATOLOGEN8

50% VAN DE MENSEN LIJDT
AAN ALOPECIA4

Omdat bij haaruitval meerdere factoren spelen, vraagt het om een multidimensionale behandelingsaanpak, waarbij vrij verkrijgbare dermocosmetische haarverzorgingsproducten hierbij een mooie aanvulling kunnen zijn6.

Om haaruitval tegen te gaan heeft DERCOS klinisch bewezen oplossingen ontwikkeld met Aminexil, het referentiemolecuul tegen haaruitval. ​

Het DERCOS-protocol tegen haaruitval: Energie+ Revitaliserende Shampoo & Aminexil Clinical 5 zorgen voor 48% meer volume5 en driemaal sterker haar5.  

Paulina ANDRYCZ

Apotheker

DESKUNDIGE FORMULE MET
DERMATOLOGISCH GEKENDE BESTANDDELEN

GETEST OP
EEN GEVOELIGE
HOOFDHUID

GEBRUIK

Textuur aanbrengen op nat haar en hoofdhuid. ​
Rustig gedurende één minuut inmasseren om de microcirculatie te activeren, daarna uitspoelen. ​

DERCOS-PROTOCOL TEGEN HAARUITVAL​

STAP 1: ENERGIE+ REVITALISERENDE SHAMPOO om de haarmassa te vergroten3

STAP 2: REVITALISERENDE VERSTERKENDE CONDITIONER om de haarvezel te versterken7

STAP 3: Kuur met AMINEXIL CLINICAL 5 om haaruitval klinisch te verminderen5

WEET MEER OVER UW HOOFDHUIDZORG,
MAAK U HOOFDHUID DIAGNOSE.

Start nu

Bekijk de ervaringen van andere gebruikers

( 30 beoordelingen )

4.1/5

Algemene score

 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

3.8/5

Parfum

4.4/5

Textuur

4.4/5

Tolerantie

4.2/5

Efficiëntie

30 beoordelingen

Anoniem

“Heel benieuwd was ik wat deze shampoo zou doen voor mij. Ik heb zelf langdurige periodes met extreem haaruitval wat voor een vrouw niet fijn is. Vichy beloofd met deze shampoo sterker en vitaler haar en daar was ik wel benieuwd naar. De shampoo zit in een zeer stevige fles en in gebruik heb je maar weinig nodig, het schuimt voldoende en na het wassen voelt mijn haar heel fris en schoon aan. De shampoo gebruik ik nu een goede maand maar omdat ik maar 1 keer per week mijn haar was kan ik nog niet goed beoordelen of het echt wat voor mij doet qua haaruitval, daar zal ik dit product toch langer voor moeten gebruiken. Tot nu toe vind ik het heel fijn in gebruk en hoop ik dat ik binnenkort ook verschil merk met betrekking tot het verliezen van mijn haar.”

Anoniem

“ik gebruik deze shampoo nu een paar weken, en begin nu echt resultaat te merken. M'n haar voelt voller aan, steviger. Ook merk ik echt dat ik minder haren verlies. Boven verwachting! De shampoo is fijn in gebruik. Lekker zuinig ook. De geur is prima, vrij neutraal. De textuur is stevig. De shampoo schuimt niet zo royaal als een reguliere shampoo, maar alsnog prima in te masseren. Kortom, een fijn product dat ik zker vaak ga gebruiken!”

Anoniem

“De shampoo leent mooi en heeft een goede geur. Maar helaas zie ik geen veranderingen in het haar, zowel positief als negatief na dagelijks gebruik gedurende 1½ maand. Ik weet ook niet echt wat te verwachten. Maar ik zal er nog wat testen. Het kan iets meer tijd duren om resultaten te zien.”

Patricia B , 48 jaar ans

“Wat een lekkere stevige fles zit er om de shampoo. Die kan wel een stootje hebben, erg praktisch vind ik. De shampoo ruikt niet heel sterk, dat vind ik fijn. Je hebt maar weinig nodig per wasbeurt, dus je doet lang met een flesje, dat vind ik ook heel positief. De shampoo schuimt niet enorm. Dat is ook een groot voordeel, want ik nu niet van overdreven veel schuim in mn haar. Het belangrijkste: de werking. Deze shampoo doet wat het moet doen. Geen loze beloftes! Al na een keer of 3 wassen merkte ik al verschil. Minder haren in mn handen na en tijdens het wassen. Mijn haren zien er gezond uit en mijn haarbos lijkt wat dikker te worden. Ik ben super tevreden ”

Anoniem

“Door mijn medicatie had ik veel haaruitval, maar door het gebruik van Vichy is dit een stuk minder geworden. shampoo ruikt erg lekker en je hebt er weinig van nodig”

Angelique A , 57 jaar ans

“Ik was nogal sceptisch tegenover de shampoo, hoe kan een shampoo, hoe kan een shampoo nou dat verminderen. Maar dat doet hij zeker. Ik waste er 3 ker per week mee, en de haaruitval verdween. Een week niet wassen, en de haaruitval was weer net zoveel als daarvoor. Helaas maakt de shampoo mijn haar enorm stug en weerbarstig en dat is een groot nadeel. Zelfs met een conditioner erbij bleef het stug, daarom voor mij geen shampoo om te blijven gebruiken.”

Anoniem

“Na deze shampoo ongeveer 4 weken gebruikt te hebben heb ik inderdaad het idee, zoals aangegeven wordt, dat mijn haar minder uitvalt. Nu moet ik ook toegeven dat ik dat lastig vind om te checken, ik tel de uitgevallen haren immers niet. Maar het lijkt wel alsof ik minder lange, uitgevallen haren op mijn kleding tegenkom. Jippie! Wat ik wél heel duidelijk merk is dat mijn haren steviger en voller aanvoelen..... Dat is alvast een hele winst! Dat kan mijn fijne, nogal futlose, bosje haar wel gebruiken! De geur vind ik nogal neutraal en dat is prima wat mij betreft. Wel vind ik het jammer dat deze shampoo bijna niet schuimt. Nu heb ik altijd begrepen dat dat niets zegt over de 'schoonmaakkwaliteiten' van een shampoo maar schuim voelt nu eenmaal lekker in het haar, als je het wast, en ook voel je dan beter of de shampoo goed verdeeld is. Wat mij betreft is dit een hele fijne shampoo in een verpakking die lekker stevig is en tegen een stootje kan! ”

Anoniem

“Bij het uitkammen na het wassen, had ik plukken haaruitval. Na 4 weken gebruik van deze Eenergie shampoo zag ik duidelijk verschil. Het is veel minder geworden! Ook voelt het haar steviger en geeft meer volume. Ik gebruk het 2-3 keer per week naast mijn normale shampoo. De aanschaf prijs is hoog, maar het is het waard. Je kan er lang mee doen omdat het zuinig is in gebruik. Verwacht geen lekker ruikende, en schuimende shampoo, maar zie het als 'behandeling' voor je haar tegen uitval.”

Geef jouw mening