OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Huidverzorgingsgeheimen van beautybloggers

Wat zijn de geheimen van een goede huidverzorging? Wij vroegen een aantal beautybloggers hun geheimen met ons te delen.

Melike (melikebeauty.com): “Ik eet vrij gezond en vermijd zoveel mogelijk slechte voedingsstoffen. Ik kook daarom altijd zelf en eet nooit iets dat uit pakjes en zakjes komt. Ik merk daarnaast dat nu ik ouder wordt ik vaker mijn gezicht in de spiegel analyseer. Eigenlijk vind ik dit heel stom, want ouder worden hoeft helemaal niet lelijk te zijn. Ouder worden kan juist heel mooi zijn en ik hoop dat ik dit door de jaren heen steeds meer zo zal gaan zien.

Natasja (Beautyspots.nl) slaapt op een satijnen kussensloop. “Ik ben er van overtuigd dat het helpt om nieuwe en/of diepere rimpels te voorkomen. Daarnaast gebruik ik elke dag zowel ’s ochtends als ’s avonds een dag- of nachtcrème, een oogcrème en soms een serum.

Sara (Beautybysara.nl): “Om de make-up van mijn ogen te verwijderen gebruik ik een eeuwen oud beautyproduct: olijfolie. Dit verwijdert zelfs de zwaarste make-up en is super hydraterend en bevordert daarnaast de groei van je wimpers. En wanneer je toch aan het reinigen bent, kan je direct je gezicht een mini-massage geven. Dit is echt ontspannend en komt je huid zeker ten goede!

Dalinka (Placefuly.nl): “Zorg dat je juiste producten gebruikt voor jouw huidtype. Daarnaast gebruik ik in de herfst en de winter zo’n twee keer per week een gezichtsmasker.

Mira (Miratells.nl): “De beste tip die ik ooit kreeg was van mijn schoonheidsspecialiste. Zij zei me dat je zelfs een vette huid dient te verzorgen met een crème. Sinds ik dat advies heb opgevolgd is mijn huid zoveel mooier en stralender geworden. Daarnaast zet ik wanneer ik onder de zonnebank ga na vijf minuten de gezichtsbruiner uit en verzorg ik mijn gezicht achteraf met een aftersun product.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top