OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Zo brengt u uw afslankingscrème correct aan

Wilt u graag de zichtbaarheid van uw cellulitisaanpakken? Dat kan door uw afslankingscrème met een efficiënte massage aan te brengen voor een langdurig resultaat. U kunt het resultaat zien.

Zo brengt u uw afslankingscrème correct aan

Maakt u zich geen zorgen, het maakt niet uit of u een slank of een wat gezetter figuur heeft, cellulitis komt bij meer dan 80% van alle vrouwen voor ongeacht het figuur. Een goede huidverzorging helpt dit probleem te verminderen. Om de zichtbaarheid van uw cellulitete verminderen, kunt u uw afslankingscrème inmasseren voor het beste resultaat. Daarnaast is het goed om de tips van Gil Amsallem, kinesitherapeut en schrijver van een automassagegids te gebruiken.

Tips om efficiënt uw afslankingscrème aan te brengen

Om de zichtbare cellulitis aan te kunnen pakken met de juiste verzorgingsproducten, is het belangrijk om allereerst het type cellulitis te identificeren:

-Vetweefselcellulitis: cellulitis door een te veel aan vetopslag.
-Vezelcellulitis: cellulitis doordat het slecht functioneren van de collageen productie.
-Cellulitis door vochtophoping: cellulitis door een slechte bloed- en lymfecirculatie.


Door de grote hoeveelheid anticellulitismassages die er bestaan, is het mogelijk om alle soorten zichtbare cellulitis aan te pakken. In combinatie met een afslankingscrème wordt de hoeveelheid vetopslag vermindert, het vocht beter over het lichaamsdeel verspreidt en de huid- en spierweefsel getonifieerd. Door deze handelingen uit te voeren, zult u het resultaat gaan zien.

Bent u er klaar voor? Go! Wanneer u fanatiek vijf dagen per week, zowel in de ochtend als in de avond 10 minuten besteedt aan het inmasseren van uw afslankingscrème, zult u het verschil zien.

Technieken voor het aanbrengen van de afslankingscrème

Breng uw afslankingscrème aan met grove bewegingen.

Begin bij uw voeten met de huidverzorging en masseer de rest van uw benen tot u bij uw heupen aankomt. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dit 20 keer te herhalen, zowel aan de binnen-, buiten- en achterkant van uw benen.

Volgende stap: oefen lichte drukbewegingen uit

De huidcirculatie is door de grove bewegingen al goed op gang gebracht, nu is het volgende doel om overtollige stoffen uit de cellen zien te verwijderen door het uitoefenen van lichte drukbewegingen. Dit keer hoeft u zich niet alleen op de benen en de heupen te focussen, lichte drukbewegingen mogen op het hele lichaam uitgeoefend worden. Van de voetzool tot aan de armen en zelfs de nek. Probeer zachtjes lichte drukbewegingen uit te oefenen op een regelmatige manier, zo’n drie a vijf keer per lichaamsdeel.

Sluit af met een rollende massage

Na de eerste twee massages is het belangrijk om de in gemasseerde afslankingscrème op de juiste manier met een rollende massage af te ronden. De rollende massage is een van de meest bekende massages om af te slanken, door de rolbeweging die gemaakt wordt. Door de rolbeweging zegt u binnen no time vaarwel tegen uw sinaasappelhuid! Pak de huid vast tussen uw duim en wijsvinger, zodat u de huid kunt masseren tussen uw vingers met een rollende beweging. Dit is met name goed voor zones met vetophopingen bij de heupen, dijen, taille, buiken en onderarmen. Door het uitoefenen van de rollende afslankingsmassage zult u snel resultaat voor het harde werk terugzien.

Laatste tips tegen cellulitis

Na al dit harde werk, is het nu tijd om van uw vakantie te gaan genieten. Wanneer u op vakantie bent, probeer dan regelmatig te blijven bewegen, door bijvoorbeeld in de zee of in het zwembad te gaan zwemmen of een flinke wandeling of fietstocht te maken. Wandelen met het water tot aan uw enkels of met blote voeten in het zand is een goede manier om de bloedcirculatie van de voeten tot aan het hart te verbeteren. Maar nog belangrijker, probeer vooral te genieten, neem de tijd om gezond te eten en voldoende te slapen. Tip: probeer een massage met een ijsblokje uit! Dit kunt u doen door uw massage af te sluiten met in iedere hand een ijsblokje. Het ijsblokje verbetert niet alleen de bloedcirculatie, het heeft ook een pijnstillend effect  en bovenal vooral verfrissend met warm weer.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top