OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

JE PROFESSIONELE  
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTCIJFER JE 7 HUIDKWALITEITEN EN PRIORITEITEN
OM DE JUISTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR JOU TE VINDEN

START NU

Skin ageing algorithm background

2 schoonheidsroutines voor een stralende huid: snel of “zen”

Heb je ‘s morgens weinig tijd om je huid te verzorgen? Ontdek een snelle schoonheidsroutine voor een stralende teint en een zuivere huid.

2 schoonheidsroutines voor een stralende huid: snel of “zen”

Een routine om in no-time te stralen!

’s Morgens en ’s avonds een krappe timing, met hooguit tien minuutjes voor uw schoonheidsverzorging? Focus je dan op de essentie, met als begin het reinigen van de huid.

4 MINUTEN voor reiniging
Operatie schone huid!
Zowel 's morgens als je opstaat als 's avonds voor je naar bed gaat is het van belang dat je je huid ontdoet van al het vuil dat de huid dof kan doen lijken. Bij het nachtelijke regeneratieproces verloopt de afschilfering sneller, waardoor er 's morgens veel dode huidcellen op de huid kunnen achterblijven. 's Avonds zijn het dan weer make-up en overdag opgehoopte vuildeeltjes die moeten worden verwijderd. Kies de reinigende formule die past bij je levensstijl, bij voorkeur 3-in-1 formules waarmee je tijd spaart.

3 MINUTEN voor serum + oogcontourverzorging
Maak een eind aan een slecht behandelde huid!
Vanwege de extra hoge concentratie aan actieve bestanddelen heeft een serum een intens verzorgende werking. Enkele druppels op het gezicht 's morgens na het reinigen van de huid helpen de huid te beschermen tegen dagelijkse agressies. 's Avonds helpt een serum de huid om te regenereren. Vermijd wel de fijne, tere huid rondom de ogen. In deze zone duiken sneller de eerste tekenen van rimpeltjes en huidlijntjes op, dus een specifiek verzorgingsproduct voor deze zone is de moeite waard! Breng met behulp van je wijsvinger een druppel van de oogcontourverzorging aan rondom beide ogen. Die enkele seconden extra kunnen uw blik vele jaren jong houden.

2 MINUTEN 'S MORGENS voor een alles-in-één BB-crème.
Verzorging, een egale teint, en UV-bescherming
BB-crème is licht, makkelijk aan te brengen en geeft in een handomdraai verzorging, bescherming tegen UV en een egale teint. Moet je nog worden overtuigd van de troeven van een BB-crème, kijk dan eens op je horloge! In twee minuten ziet je huid er stralend uit!

2 MINUTEN 'S AVONDS voor een herstellende nachtverzorging.
Om bij te komen van de dag
Sluit je avondroutine af met een rustgevende en verwennende verzorging na het reinigen en het aanbrengen van je serum en oogcontourverzorging, om heerlijk ontspannen te gaan slapen! De volgende ochtend wordt je beloond met een jonger-uitziende huid en een frisse en stralende blik.

LAST MINUTE-TIP
Organiseer je routine!
Benut je “me-time” voor de volle 100% door alle producten voor je routine te verzamelen binnen handbereik. Schik je producten in volgorde van gebruik in een mooi stoffen of rieten mandje of op een plankje in de badkamer, dat levert je op hectische ochtenden extra tijd en resultaat op!

Een routine als u volop tijd voor uzelf heeft

Een dag geen haast en tijd voor een flinke portie quality-time? Dit is de ideale routine voor een complete gezichtsverzorging, net zoals in de beautysalons.

SPRAYEN
Start je behandeling door wat thermaal bronwater op je gezicht en hals te sprayen om je huid voor te bereiden op de volgende verzorgingen.

DETOXEN
Op je vochtige huid masseer je met cirkelbewegingen een scrub voor gevoelige huid in. Masseer iets steviger op je neusrug en kin, maar vermijd je oogcontour. Op die manier wordt de microcirculatie gestimuleerd en wordt je huid ontdaan van onzuiverheden, zodat de verzorging straks beter wordt opgenomen en maximaal resultaat geeft.

KUREN
Spray nogmaals thermaal bronwater om de huid na het scrubben tot rust te brengen. Spreid een tissue uit over het gezicht om het teveel te absorberen en de herstellende werking van het bronwater te bevorderen. Breng daarna een dikke laag hydraterend masker aan en laat dit inwerken tot het helemaal door de huid is opgenomen.

MOOI MAKEN
Wil je na je verwensessie gaan slapen, breng dan ter afsluiting je specifieke nachtcrème aan en kruip heerlijk ontspannen onder de wol! Heb je daarentegen een uitje gepland, spray dan je gezicht nog eens om het overtollige masker te verwijderen en breng een beschermend serum en een huidperfectionerende verzorging aan als make-up basis. En ontdek de feilloze technieken voor een fris en stralend gezicht van professioneel visagiste Allison Depriestre. Een vleugje blush op de wangen, wat gloss op de lippen, en je komt stralend voor de dag!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top