Cadeauinspiratie: dit zijn Vichy’s top 5 bestsellers

Op elke wensenlijst: de bestsellers, favorieten van fans en awardwinnende producten. Dit zijn de absolute bestsellers van Vichy! Twijfel je nog welk cadeau aan je moeder te geven op Moederdag? Die ene dag per jaar waarop je haar – of een andere dierbare vrouw uit je leven – eens extra in het zonnetje wil zetten? Met deze top vijf kun je in ieder geval nooit de mist ingaan. Van LiftActiv Collagen Specialist tot Minéral 89 Booster: deze huidverzorgingsproducten zijn volop uitgeprobeerd en getest, en als allerbeste uit de bus gekomen. Gun die bijzondere vrouw (dat mag natuurlijk ook jijzelf zijn!) een welverdiende hommage en fijn voorproefje van deze doeltreffende huidverzorging.

LiftActiv Collagen Specialist

Waarom iedereen ineens zo in de ban is van collageen voor een stralende, jeugdige huid? Collageen is een belangrijk bouwblokje, de meest overvloedige proteïne in ons lichaam met de taak om alles bij elkaar te houden, als ware het lijm.Het is te vinden in de bindweefsels van je huid, haar, ledematen, botten, spieren en meer. Alleen, vanaf het 25e levensjaar remt de collageenproductie af. Hierdoor wordt je huid minder veerkrachtig, minder stevig, verschijnen er rimpeltjes. Circa 80% van de behandelingen bij een luxe huidverzorgingskliniek zijn erop gericht collageen te stimuleren. Niet voor niets een Vichy-favoriet: LiftActiv Collagen Specialist, een crème die tekenen van specifiek collageenverlies op de huid tegengaat. Voelt zijdezacht aan op de huid, voedt volop. Na 8 uur vanaf het eerste gebruik gaat het hydratatiepeil van de huid met 23% omhoog, na 8 weken blijkt uit onderzoek (klinische test met 58 vrouwen) dat rimpels met 24% verminderen en huidverslapping beduidend minder opvalt. Als dat geen cadeautje is voor welke bijzondere vrouw dan ook in je leven. Naar LiftActiv Collagen Specialist

Peptide-C Anti-Aging ampullen

Nog een favoriet onder tal van goed geïnformeerde consumenten en redacteuren: Vichy’s Peptide-C Anti-Aging ampullen. Ampullen (kleine, amberkleurig glazen verpakkingen) zijn handig voor onderweg en helpen extra afval voorkomen. Pak de ampul, even draaien en breek zo de top eraf voor een perfecte éénmalige dosering. Je hebt maar één capsule per dag nodig, een halfje in de ochtend, een halfje in de avond. In totaal zit er 30 keer een krachtige anti-rimpel dosis in het doosje dat je voor jezelf of een ander koopt. De voordelen van dit serum: elke flacon bevat tien procent pure vitamine C, anti-aging bio-peptiden van plantaardige oorsprong en hyaluronzuur om collageenverlies tegen te gaan en de verschijning van fijne lijntjes te verminderen. Zie het als een dagelijks supplement om je huid extra kracht te geven.Naar Peptide-C Anti-Aging ampullen.

Blijf binnen, houd jezelf en je omgeving veilig en shop online. Dit kan natuurlijk op de Vichy-website zelf of bij één van onze goedgekeurde Vichy webshops.

De redactie

De oplossing van Vichy

LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT

Foundation met antirimpelwerking

Foundation - Natuurlijke Foundation

Foundation liftend effect en glans.

MINERAAL MASKERS

Exfoliërend Masker

Peeling - Masker

Ons eerste minerale masker met vulkanisch gesteente en AHA om dode huidcellen zachtjes weg te scrubben, voor een fijner uitziende huidtextuur en een frisse, stralende teint.

Meest gelezen