OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Segment :

Dagcrème met UV-filter, wat doet het en waarom heb je het nodig?

  • favoriet

De huid krijgt elke dag te maken met verschillende schadelijke invloeden. Factoren zoals de kou, wind en ook luchtvervuiling zorgen er voor dat de huid kwetsbaar wordt. Naast deze factoren speelt ook UV straling een belangrijke rol in het beschadigen van je huid. De huid beschermen is dan ook belangrijk, bijvoorbeeld door een dagcrème met UV-filter te gebruiken. Niet alle dagcrèmes hebben echter een SPF. Let daarom dus goed op dat je dagcrème ook daadwerkelijk een goede factor bevat, als je daar naar op zoek gaat.

SPF bescherming

Om een basisbescherming te hebben tegen de schadelijke invloeden van de zon kan je het beste een dagcrème met een Sun Protection Factor, oftewel SPF, kiezen.  Deze geeft je een basis bescherming tegen UVB en UVA straling. De hoeveelheid die je van je crème aanbrengt en de regelmaat waarmee je de crème aanbrengt bepalen in hoeverre de dagcrème je beschermt tegen UV stralen. Een crème rijkelijk aanbrengen zal er dus voor zorgen dat je beter beschermt bent. Een dagcrème met UV-filter geeft echter geen volledige bescherming wanneer je in de zon gaat zitten. Naast je dagcrème met UV-filter gebruik je dan dus ook een zonnebrandcrème. Deze kan gewoon over je dagcrème aangebracht worden.

De ideale dagcrème met UV-filter voor jou

Voor elke huid is weer een ander soort crème met SPF geschikt. Bekijk goed welke crème bij jou past.

Bestrijd de eerste tekenen van huidveroudering

Beginnen de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering bij jou al te komen? En wil je graag je jeugdig uitziende huid behouden? Kies dan voor Slow Âge fluide (SPF 25), die de huid hydrateert en beschermt. Geschikt voor alle huidtypen! Wil jij toch nog wat extra bescherming en voeding? Ga voor Slow Âge  crème (SPF 30). Deze dagcrème met een UV-filter factor 30 zorgt er voor dat jij nog lang kan genieten van een stralende, jeugdige huid.

Extra kleurtje

De BB crème van Idéalia  (SPF25) zorgt voor een egale en frisse teint. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke invloeden van UV-stralen en worden huidvlekken minder zichtbaar!

Gevoelige vochtarme huid

Heb jij het gevoel dat je altijd wel crèmes kan blijven smeren? En voelt je huid vaak trekkerig aan? De Aqualia Thermal dagcrème met UV-filter (SPF 25) geeft je huid een langdurige hydratatie en versterkt en kalmeert je huid.

Verstevig je huid

Door de jaren heen verliest je huid elasticiteit en rimpels beginnen te komen. Om zichtbare rimpels te verminderen, voor meer stevigheid en een liftend effect ga je voor Liftactiv  Supreme UV(SPF 15).Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

  • Nieuw

    Hydrateert langdurig - beschermt tegen UV-stralen - Aqualia Thermal
  • Lichte fluide tegen opkomende tekenen van huidveroudering.
  • Meest gelezen

    go to top