NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Thank you

Close

Hoe Vichy Aqualia jouw gevoelige huid kan versterken

 • favoriet

Als je op zoek bent naar een goed begin om jouw gevoelige huid te verminderen, dan kan Vichy Aqualia Extrasensitive helpen. Maar, je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees verder om er achter te komen wat mensen met een gevoelige huid te zeggen hadden over de nieuwste producten van de huidverzorgingsexperts van Vichy.

Wat is er zo bijzonder aan de Vichy Aqualia Extrasensitive formule?

We weten al dat voor het verbeteren van kenmerken van een gevoelige huid, goede hydratatie essentieel is om de barrièrefunctie van de huid te helpen versterken . Vichy Aqualia bevat een mix van subtiele, verzachtende ingrediënten die de huid tot 48 uur gehydrateerd kunnen houden. Shea boter en hyaluronzuur, wat 1000 keer het eigen gewicht aan water kan vasthouden, en vitamine B3 De dikke, crème-achtige textuur is goed uit te smeren, zonder dat het vet aanvoelt. Het trekt snel in om vocht de hele dag vast te kunnen houden. Daarnaast heeft Aqualia aan subtiele geur. Meer dan 80% van de gebruikers geven aan dat zij de samenstelling van het product waardeerde.

Dus hoe helpt dit mijn gevoelige huid?

Naast een langdurige hydratatie is de formule van Aqualia Extrasensitive speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en gestreste huid. Uit onderzoek blijkt dat een gevoelige huid veel sneller trekkerig of oncomfortabel aanvoelt dan een niet-gevoelige huid. Daarnaast voelt een gevoelige huid sneller branderig aan of ziet de huid er rood uit. De hypoallergene formule van Aqualia Extrasensitive is verpakt in een hermetisch afgesloten pompflesje, om de stabiliteit van de formule te helpen behouden. Het resultaat? De huid is gekalmeerd, zacht en langdurig gehydrateerd. Dat betekent dat de huid in het algemeen zal beter bestand zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Klinkt goed! Maar wat hadden onze testpersonen over Aqualia Extrasensitive te zeggen?

Na ongeveer 100 verschillende formules geprobeerd te hebben, kwamen wij tot een perfecte combinatie van hydraterende ingrediënten. Wij hebben Vichy Aqualia  getest op 46 vrouwen tussen de 21 en de 63 jaar,  gedurende 4 weken3…. . Al deze vrouwen gaven aan een gevoelige huid te hebben. Met 92% van de deelnemers die aangaven dat hun huid comfortabeler aanvoelde en 98% van de deelnemers die aangaven dat een tintelend gevoel verminderd was, komt naar voren dat de deelnemers erg onder de indruk van het effect op de huid van Aqualia Extrasensitive waren nadat zij het voor de eerste keer hadden gebruikt.

Door Vichy Aqualia Extrasensitive toe te voegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine bereid jij je huid niet alleen voor op de dag (al doet dat het ook: 60% van de deelnemers gaven aan tevreden te zijn na het product een keer gebruikt te hebben). Het product helpt de huid tot wel 48te hydrateren. Deelnemers gaven aan dat zij, twee dagen na de test, nog steeds het gevoel hadden dat hun huid zachter aanvoelde. De langeretermijneffecten zijn zeker zo bijzonder. 91% van de deelnemers gaf direct aan dat zij het product nog eens vier weken wilden blijven gebruiken. Al met al, best indrukwekkend. Wie zegt dat een gevoelige huid niet kan genieten van onze goede huidverzorgingsproducten? Wij in ieder geval niet!

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

[1] Getest onder dermatologische omstandigheden : 47 vrouwen in 4 weken
[2] Sensi survey (March 2013) Afgenomen in 7 landen incl. China, India, Brazilie, US, UK,
Frankrijk, Japan
[3 ]Zelfbeoordeling vragenlijst, 46 vrouwen in 4 weken (klinisch getest onder dermatologische omstandigheden)

De oplossing van Vichy

 • 18524Mineraliserend Thermaal Water54MINERALISEREND THERMAAL WATERFACE CAREGezichtsreinigingZuiverende verzorging
  Mineraliserend Thermaal Water
 • 21601Extrasensitive54NewAQUALIA THERMALFACE CAREDagcrèmeKalmerende verzorging

  Nieuw

  Extrasensitive
 • 22856Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid4.585NewMINÉRAL 89FACE CAREBoosterHydratatie voor het gezicht

  Nieuw

  Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

  MINÉRAL 89

  Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

  Booster

  INNOVATIE: Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

 • Meest gelezen

  go to top