OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Gezichtsmassage: geef je huid een boost met deze ochtendroutine

Ben je op zoek naar die relaxte teint voor je huid? Gebruik de eenvoudige en snelle tips van Vichy voor een gezichtsmassage. Het enige wat je nodig hebt zijn schone vingers en een scheutje Mineral 89![1]


Step 1: Activeer de microcirculatie

Begin met het aanbrengen van twee pompjes Mineral 89 op de toppen van je vingers. Tik het over je huid met een kloppende beweging. Dit zal de microcirculatie van de huid activeren, waardoor de doorstroming van bloed een boost krijgt en zal de textuur van het product over het gezicht verspreid worden. Vervolgens masseer je de overtollige Mineral 89 richting de slapen en de kaaklijn, terwijl jij je vingers omhoog en naar buiten beweegt in een vegende beweging.

Step 2: Verstevig de huid

De volgende stap? Verstevig je huid om het op de dag voor te bereiden. Begin bij de kenmerkende plekken met de ‘Big 8’ beweging. Met je linkerhand op de linkerkant van je gezicht en je rechterhand op de rechterkant van je gezicht maak je een halve cirkel van de top van je kin tot je voorhoofd. Gebruik dezelfde techniek voor je oogcontouren, maar druk deze keer iets minder en laat je duimen rusten op de bovenkant van je jukbeenderen. Trek een wijde cirkel om je oogkassen met je wijsvingers. Werk vanuit de binnenhoeken (bij de traanbuis) via de wenkbrauw richting de slapen, voordat je voorzichtig de huid onder je ogen masseert.

Step 3: Ontspan

Rond af met de ‘Big 9’ beweging. Plaats je duim en wijsvinger, zoals in de tutorial wordt aangegeven. Maak voorzichtig een 9-vormige beweging beginnend vanuit de ogen, over de slapen om vervolgens achter de jukbeenderen te eindigen. Het resultaat? Je huid voelt fris en opgewekt aan. Klaar voor de dag!

[1] CF: The 8 & 9 application gesture

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top