OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

JE PROFESSIONELE  
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTCIJFER JE 7 HUIDKWALITEITEN EN PRIORITEITEN
OM DE JUISTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR JOU TE VINDEN

START NU

Skin ageing algorithm background

Het geheim van een perfectuitziende huid

Iedere vrouw droomt ervan: een perfect uitziende huid. Door de huidkwaliteit te verbeteren, is het bereiken van een perfect uitziende huid binnen handbereik. Vichy helpt u graag bij het bereiken van uw perfect uitziende huid.

Het geheim van een perfectuitziende huid

Staat u ook vaak voor de spiegel uw huid grondig te inspecteren, met de hoop dat u er een aantal jaar jonger uitziet? Rimpels bepalen niet alleen of u een mooie huid heeft, maar daarnaast is de kwaliteit van de huid ook een belangrijke factor voor een mooie huid. Ontdek samen met Roland Bazin, wetenschappelijk onderzoeker bij L’Oréal Research wat een goede gezichtsverzorging is.

De definitie van een perfect uitziende huid: onze expert

De definitie van een perfect uitziende huid loopt nogal uiteen, iedere vrouw heeft hier haar eigen mening over. Deze mening is subjectief, factoren zoals leeftijd, afkomst, cultuur of zelfs trends op gebied van schoonheid zijn hierop van invloed.

Volgens Roland Bazin is de perfecte huid te omschrijven als “een huid met een homogene textuur en een regelmatig microreliëf, vergelijkbaar met de huid van een baby, zonder zichtbare poriën. Een huid zonder vlekken, zonder zichtbare kleine bloedvaten en bevat een heldere en egale teint.”

De huidkwaliteit: een leeftijdsindicator

Iedereen heeft vast wel eens de vraag “Wat is je leeftijd?” beantwoord met “Wat denk je?”. Wetenschappelijke studies van L’Oréal Research tonen aan dat de kwaliteit van de huid een belangrijke rol speelt bij het inschatten van de werkelijke leeftijd. Een goede huid is de manier voor vrouwen om een paar jaar van hun werkelijke leeftijd af te snoepen. Vrouwen met een huid zonder “onvolkomenheden” worden al snel 5 jaar jonger ingeschat, soms zelfs tot 10 jaar bij een stralende huid.

Daarentegen kunnen verschillende factoren u er ook ouder uit laten zien. Probeer negatieve agressies te vermijden, deze hebben een negatieve invloed op uw huid. Hierbij moet u denken aan vervuiling, stress en tabak, maar ook aan het hebben van een slechte huidverzorging of zonbescherming. Deze externe agressies hebben tot gevolg dat een doffe en minder homogene huid ontstaat met onvolkomenheden. Stoppen met roken is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huid, net als een goede zonbescherming en de juiste verzorgingsproducten.

Handelingen voor een perfectuitziende huid

Een goede gezichtsverzorging is eenvoudig te realiseren door dagelijks een passende gezichtscrème op een masserende manier aan te brengen. Het voordeel hiervan is dat de microcirculatie wordt verbeterd, net als de epidermis (de opperhuid).

Het volgende kunt u uitvoeren om een perfectuitziende huid te realiseren:
-Breng uw gezichtscrème met uw vlakke handpalm via een omhooggaande beweging aan.
-Knijp zachtjes de huid aan beide kanten van het gezicht, begin bij de kin en ga dan via de oren richting het voorhoofd.

go to top