OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Vaderdag 2020: handige cadeau tips waarmee je gegarandeerd goed zit

Vaderdag is weer om de hoek! Twijfel je wat te kopen voor de man in je leven? Of het nu je eigen vader is, een geliefde stiefvader, je opa, partner of een vriend die onlangs papa is geworden. Ook een fijn eerbetoon als jullie elkaar door omstandigheden niet zo vaak hebben gezien de afgelopen maanden. Laten we het qua cadeau inspiratie vooral niet te moeilijk maken. Vaak weten mannen zelf niet eens wat ze willen, maar hierbij tippen we een aantal cadeaus die ware ‘publiekspleasers’ zijn. Je kunt er onmogelijk mee de mist ingaan. Bij het zoeken naar Vaderdag ideeën voor een cadeau kom je vaak uit op het schrijven van een gedicht of het knutselen van een Vaderdag cadeau met de kinderen. Altijd een geweldige verrassing! Wij geven je hiernaast ook tips voor een Vaderdag cadeau waar jouw vader of man meteen mee in de weer kan. Zoals deze Vichy bestsellers voor in de badkamer. 

Vaderdag cadeau tip 1: voor de sportieveling

De Hydra Mag C douchegel is een heel fijn product en bovendien ideaal voor een actieve man. Deze douchegel hydrateert de huid namelijk en zorgt er hiernaast voor dat deze de hele dag comfortabel en fris aanvoelt. Bonus: deze douchegel is een 2-in-1 product, want je kunt het ook als een shampoo gebruiken. Dat scheelt weer gedoe, een uitkomst voor elke drukbezette vader.

Vaderdag cadeau tip 2: voor een aangename scheurbeurt

Net als veel vrouwen hebben mannen last van een gevoelige huid. Dit kan na het scheren leiden tot uitslag, irritaties, een rode huid en puistjes. Bovendien varieert de haargroeirichting bij een baard, daarom kunnen haartjes sneller ingroeien. Door veel en regelmatig te scheren kunnen mannen last krijgen van een trekkerige, gedehydrateerde huid. Heeft jouw vader of man veel last van uitslag en irritaties na het scheren? Geef hem dan de anti-irritatie scheergel van Vichy Homme voor Vaderdag. De niet uitdrogende formule van deze scheergel beschermt en zuivert de huid tijdens het scheren, zodat uitslag en irritatie voorkomen kunnen worden. Vichy heeft naast een gel bovendien een anti-irritatie scheerschuim voor de man met een gevoelige huid. Dit Vaderdag cadeau kun je ook combineren met de Sensi Baume aftershave van Vichy.

Vaderdag cadeau tip 3: voor korte en lichte slapers

Jonge vaders hebben vaak korte nachten. Niet alleen houden de kinderen ze 's nachts wakker, ook een fulltime werkweek en een actief weekend hebben zo hun impact. Ook op de uitstraling van de huid. Minéral 89 is daarom een aanrader voor elke man die wel een boost kan gebruiken. Iedereen wil toch binnen- of buitenshuis goed voor de dag komen. Minéral 89 biedt bescherming tegen externe factoren zoals stress en UV-stralen en versterkt hiernaast de weerbaarheid van je huid. Bovendien is Minéral 89 geschikt voor iedereen, dus van dit Vaderdag cadeau kan jij zelf ook profiteren. Gebruik Minéral 89 's ochtends om de duffe, futloze huid een echte boost te geven.

Vaderdag cadeau tip 4: voor wie weinig tijd heeft

Een alles-in-één product, dat is waar veel mannen naar op zoek zijn. Vichy Homme Hydra Cool+ is een hydraterende verzorging voor gezicht en ogen. Deze verkoelende gel voor het gezicht is ideaal voor jouw man of vader om te gebruiken na het sporten of douchen. De hydra Cool+ dagcrème hydrateert optimaal dankzij het vochtinbrengende ingrediënt hyaluronzuur. Bij gebruik geeft het direct een verkoelend effect en biedt het tot 48 uur hydratatie.

Vaderdag cadeau tip 5: voor een gevoelige huid

Een goede verzorging van de gezichtshuid is belangrijk, vooral na het scheren. Daarom heeft Vichy de Sensi Baume aftershave balsem geïntroduceerd. Deze verzorging bevat thermaal water van Vichy en heeft een verzachtende werking op de huid om uitslag en irritaties te voorkomen. Bovendien helpt deze aftershave de huidbarrière versterken, voor extra versterking na elke scheerbeurt.  

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je
dichtstbijzijnde apotheek of bij één van onze goedgekeurde Vichy webshops

De oplossing van Vichy

go to top