OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Mineralen en antioxidanten: waarom ze goed zijn voor je huid

Bij Vichy, is huidverzorging verrijkt met mineralen. Dankzij het unieke Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. We gaan eens wat dieper in op mineralen in de huidverzorging en leggen uit waarom ze zo belangrijk zijn voor een gezond uitziende, gehydrateerde huid.

De voordelen van mineralen in de huid

Over het algemeen zijn mineralen essentieel voor een gezonde ontwikkeling van ons lichaam. Naast een gezonde ontwikkeling van onze botten en organen, zijn mineralen ook belangrijk voor een gezonde huid. Het helpt om de pH waardes in balans te houden en daarnaast spelen mineralen een belangrijke rol bij de celstructuur. Het is heel belangrijk om de huid goed te laten hydrateren, maar daarnaast is het ook heel belangrijk  dat je je huid helpt beschermen tegen externe factoren zoals vervuiling, roken en UV-stralen.

Huidverzorging met mineralen om de huid te helpen beschermen en te verbeteren

We begrijpen de indrukwekkende voordelen van mineralen voor de huid. Maar waarom zijn mineralen zo belangrijk in de huidverzorging?. Dat heeft met ons lichaam te maken, dat is zelf niet in staat om mineralen aan te maken. Je moet deze mineralen dus binnenkrijgen, bijvoorbeeld via supplementen of via voeding. Maar het is dus ook mogelijk om dit lokaal aan te brengen op de huid met behulp van huidverzorgingsproducten. Zo kan jij er voor zorgen dat je huid er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien. Minéral 89 van Vichy bevat van onze producten de hoogste concentratie van het Mineraliserend water.

Welke mineralen zijn goed voor je huid?

Hier komt de kracht van het Mineraliserend Thermaal Water kijken. Het natuurlijke water is geconcentreerd in mineralen. Hier zijn een aantal van de belangrijkste ingrediënten met hun eigenschappen:
- Ijzer: Dit zorgt ervoor dat de cellen van zuurstof worden voorzien en zorgt ervoor dat ze in staat zijn om andere vitamines en mineralen op te nemen.
- Lithium en zwavel: zijn in staat om de huid te verzachten - Kalium en sodium: deze mineralen werken samen om de hoeveelheid water in de huidcellen op peil te houden, zo voorkomen ze het uitdrogen van de cellen.
- Siliconen en magnesium: deze mineralen herstellen en versterken je huid.

Maar er is meer! Heb jij je wel eens afgevraagd waar Minéral 89 zijn naam aan dankt? Voor het eerst in de geschiedenis van Vichy is er een product met zo’n hoge concentratie ontwikkeld, namelijk met 89% water. Andere producten van Vichy bevatten ongeveer 20% van het Mineraliserend Thermaal Water. Minéral 89 is een dagelijkse booster voor een sterkere, veerkrachtigere huid.

Natuurlijk is het thermaal water niet het enige ingrediënt dat in Minéral 89 verwerkt zit. Lees ook alles over hyaluronzuur, een intens hydraterend ingrediënt in Minéral 89.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

 • Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

  MINÉRAL 89

  Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

  Booster

  INNOVATIE: Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

 • Meest gelezen

  Alles wat je moet weten over salicylzuur

  Ontdek Vichy

  Alles wat je moet weten over salicylzuur

  Salicylzuur is een bekend ingrediënt in de cosmetische industrie en wordt in veel verschillende producten gebruikt. Maar niet iedereen is bekend met deze stof. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect producten met dit ingrediënt op de huid hebben, zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over salicylzuur in je verzorgingsproducten.

  lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERING ALGORITME ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om jouw huid
  te analyseren

  Neem een selfie

  Vul je huidprofiel in

  Ontdek jouw persoonlijke huidverzorgings
  advies

  Fijne lijntjesJouw sterke punten
  Rimpels van
  de oogzone
  Jouw prioriteit
  Verminderde
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4