Huid met onzuiverheden

Is je huid wat vet, zie je haar poriën goed en gaat ze in de loop van de dag glimmen? Dan heb je wat men noemt een huid met onzuiverheden.

Een huidtype dat wordt gekenmerkt door een overmatige sebumproductie. Maar geen nood: een mooie, onberispelijke huid zonder onzuiverheden ligt binnen je bereik.

Reinigen, hydrateren, verzorgen... Dankzij onze deskundige tips & tricks reken je af met onzuiverheden.

Advies van Experts

Zuivel en acne, wat is het wetenschappelijke verband?

Acné is een ontsteking waarbij olie of talg in de poriën vast komt te zitten waardoor de poriën verstoppen (1). Door de opbouw van bacteriën kunnen ontstekingen ontstaan, waardoor de rode bultjes of puistjes op je gezicht ontstaan.

Meer info

Advies van Experts

Hoe kan je vlekjes op de huid voorkomen en je stralende gloed behouden na de zwangerschap?

Een pasgeboren baby is een groot wonder dat gevierd moet worden. De vlekjes die na de zwangerschap op je gezicht verschijnen zijn echter wat minder welkom. Wij geven je een aantal tips om die stralende gloed, die je tijdens de zwangerschap had, te behouden en vlekjes op de huid te helpen voorkomen. Zo kan je blijven genieten van een gezond uitziende, stralende teint, ook na de zwangerschap.

Meer info

Ingrediënten

Air LiciumTM : Een juweeltje van de moderne technologie

Een frisse, matte en stralende huid hoeft tegenwoordig geen grote moeite meer te zijn. De luchtige werkstof Air LiciumTM staat niet alleen bekend om haar effect op een overmatige talgproductie, maar ook op huidveroudering. Het is een juweeltje van de huidige technologie.

Meer info

Gezicht

10 tips voor de verzorging van de volwassen probleemhuid

Heb je last van een glimmende huid? Is je teint dof en wordt je huid ontsierd door roodheid of mee-eters, ookal ben je allang geen tiener meer? Geen paniek, Pascale Mora deelt 10 tips en tricks om je te helpen de volwassen probleemhuid te behandelen, zowel overdag als 's nachts!Meer info

Meest gelezen