OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Segment :

Kan een corrigerende foundation acne bedekken én behandelen?

 • favoriet

Kan een corrigerende foundation acne bedekken én behandelen?

Ontdek de nieuwe innovatie van Dermablend op het gebied van corrigerende foundation ; DERMABLEND 3D CORRECTIE! Dermablend 3D correctie corrigeert en egaliseert onzuiverheden tot 16 uur en is speciaal ontwikkeld voor de vette, acne-gevoelige huid. Van imperfecties met reliëf naar een mooie gladde huidtextuur. Wil jij het ook ontdekken? Kijk dan nu!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

 • Corrigerende foundation voor huidoneffenheden - Vichy Dermablend 3D correctie.
 • Meest gelezen

  Welke foundation past bij jou?

  Make-up

  Welke foundation past bij jou?

  Foundation is een geweldig product, elke vrouw is er gek op. Toch is het kiezen van een foundation vaak lastig. Hoe zorg je ervoor dat je make-up mooi is en blijft zitten? En hoe voorkom je dat je een dikke, opvallende laag make-up op je gezicht krijgt die niet overeenkomt met de ondertoon van jouw huid? Onze expert geeft antwoord op jouw vragen over foundation en zij geeft je een aantal tips om de perfecte foundation voor jezelf te kiezen!

  lees het artikel

  Hoe camoufleer je een huid met couperose?

  Make-up

  Hoe camoufleer je een huid met couperose?

  Naast de kleine, dagelijkse imperfecties, zijn er soms grotere onvolkomenheden die u wilt camoufleren, zoals couperose, acné, littekens, pigmentvlekken etc. Om deze onvolkomenheden, die in meer of mindere mate zichtbaar zijn, te verhullen, geven visagiste Pascale Guégan en dermatoloog dr. Philippe Deshayes, hierover hun professionele advies.

  lees het artikel

  Ontdek de SPF crèmes en make-up Vichy

  Make-up

  Ontdek de SPF crèmes en make-up Vichy

  Naast de Ideal Soleil zonbescherming, biedt Vichy een selectie aan crèmes en make-up die een SPF bevatten. Dankzij deze crèmes met SPF kan jij je huid beschermen tegen dagelijkse blootstelling aan uv-stralen. Lees meer over onze crèmes met SPF en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

  lees het artikel

  go to top