OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

JE PROFESSIONELE  
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTCIJFER JE 7 HUIDKWALITEITEN EN PRIORITEITEN
OM DE JUISTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR JOU TE VINDEN

START NU

Skin ageing algorithm background

SOS: Hoe je een stralende huid krijgt voor je grote evenement

Het is algemeen bekend dat wanneer je een belangrijk evenement hebt je huid je tijdens de voorbereidingen nog wel eens in de steek wil laten. En hoe belangrijker het moment is, hoe meer invloed de combinatie van stress en vermoeidheid kan hebben op je huid. Hyaluronzuur is misschien wel jouw oplossing, waarmee je binnen no time weer een stralende huid hebt.


Stap 1: Krijg grip op je stress

Grip krijgen op stress is makkelijker gezegd dan gedaan, maar de eerste regel om goed te kunnen functioneren of om voor anderen te zorgen is goed voor jezelf te zorgen. Dit kun je bereiken door mindfulness, sporten, bijpraten met mensen en iets doen wat je afleidt van datgene waardoor je gestrest bent. Make een ‘done’-lijst in plaats van een ‘to do’-lijst. Pak de controle terug en bekijk alles in het juiste perspectief. En adem in.

Stap 2: Verzorg jouw huid elke dag met hyaluronzuur

Hyaluronzuur wordt van nature in de huid geproduceerd, en ook dagelijks afgebroken. Door zijn structuur heeft het de mogelijkheid om vocht vast te houden en te behouden, 1000x zijn gewicht in feite. Ondanks het 'zuur' van zijn naam doet het precies het tegenovergestelde van wat zuren op de huid doen: niet exfoliëren, maar eerder voller maken.

Het geheim van je frisse look terugbrengen die door vermoeidheid juist verdwenen was? De moleculen in hyaluronzuur zwellen op[1] met water om huidcellen volume te geven, waardoor lijntjes gevuld worden en de huid er soepel uit gaan zien. Hyaluronzuur houdt vocht vast in de ruimtes tussen de huidcellen en revitaliseert de buitenlaag van de huid, zodat de huid er zachter en sprankelend gehydrateerd uitziet en aanvoelt. Precies wat je besteld hebt voor jouw moment.

Stap 3: Draag het masker voor het bal

Een vijf-minuten masker kan de glans op je huid al terugbrengen. LiftActiv Hyalu-Mask vult de huid met nieuw hyaluronzuur en ondersteunt tegelijkertijd het hyaluronzuur dat door de huid wordt geproduceerd. In een maskerformule worden zowel gefragmenteerd hyaluronzuur als hoger gewicht hyaluronzuur gecombineerd voor een 360°-werking. Het grotere hyaluronzuur verdubbelt het gewicht van vocht in de buitenste laag van de huid en dient om de barrièrefunctie te versterken, terwijl het ook de huidontsteking vermindert – dit is vaak stressgerelateerd. Bij het lagere molecuulgewicht stimuleert hyaluronzuur essentiële huidproteïnen, waaronder pro collageen I. Samen met Agave-extract om de hyaluronzuursynthese te stimuleren en het zoethoutextract om de afbraak van hyaluronzuur te remmen, stimuleert het LiftActiv Hyalu-masker de huid om meer van de huidredder zelf te produceren. Na 5 minuten omwikkelen van de huid in haar frisse cocoon (vrij van geur en kleurstoffen) is de huid stralend, met verbeterde zachtheid.

Stap 4: Focus op het hoofdevenement

Laat je ogen stralen en pak de lijntjes om je ogen aan dankzij de nieuwe manier om een ​​hyaluronzuur-hit in de oogzone af te leveren. LiftActiv Hyalu patches bestaan ​​uit 160 micro-naaldjes van gestold hyaluronzuur. Deze tientallen micro-naaldjes zijn 100% puur en prikken door het huidoppervlak, het stratum corneum, dat in meer dan vier uur oplost. Vanaf het eerste gebruik van de pleister is er al zichtbaar effect op de rimpels van kraaienpootjes. Gebruik ze in de aanloop naar je belangrijke evenement en laat vermoeidheid verdwijnen en laat je ogen stralen wanneer alle blikken op jou gericht zijn.


Wil je zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

[1] Chun, C. et al, 'Effect of molecular weight of hyaluronic acid (HA) on viscoelasticity and particle texturing feel of HA dermal biphasic fillers' in Biomaterials Research 20.1 (2016) p. 24 [Beschikbaar op: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5013587/]

go to top