NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Thank you

Close

Met deze sporttrends ben jij zo bikiniproof!

  • favoriet

De zomer komt eraan en dat betekent: bikinitijd! Wil je graag nog wat afslanken? Vichy zet 4 sporttrends op een rijtje voor een bikiniproof lichaam.

Sporttrend 1: HIIT (High Intensity Interval Trainingen)

Dit zijn korte trainingen die bestaan uit drills van oefeningen op hoge intensiteit waarop een korte periode van rust volgt. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, de HIIT is voor iedereen toegankelijk. 

Extra voordeel: de trainingen zijn zó afwisselend en uitdagend dat je er niet snel op uitgekeken raakt. In slechts weinig tijd ben jij zo weer bikiniproof! Wil je direct starten? Kijk dan dit filmpje.

Sporttrend 2: Endomondo (app)

Deze app helpt je een goede en gezonde conditie op te bouwen met een sport naar keuze. Van roeien en boksen tot hardlopen en tennis, de keuze is enorm. 

Deze app is perfect voor als je een beginner bent, want je weet precies hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel je elke keer vooruit bent gegaan. Download hier de app voor smartphone of tablet: hier voor Android, en hier voor Apple.

Sporttrend 3: Moves (app)

Wil jij ook zo graag aan die 10.000 stappen per dag komen, maar heb je tegelijkertijd geen idee hoeveel je beweegt op een dag? Dat is voortaan verleden tijd dankzij Moves.

Deze fijne sportapp herkent of je loopt, fietst of in de auto rijdt en slaat dat allemaal voor je op. En  kan je dus ook juist aan het eind van de dag die push geven om toch nog iets meer te doen! Download Moves hier voor Android, en hier voor Apple.

Sporttrend 4: Barre

Barre is een combinatie van ballet, pilates, yoga en conditietraining. Deze sport is ideaal als je je balans, flexibiliteit en uithoudingsvermogen wilt verbeteren en een gespierder lichaam wilt! Ben je benieuwd? Kijk dan dit filmpje.

Extra tip van Vichy om je lichaam bikiniproof te maken

Naast al het sporten heeft je huid soms toch een beetje extra hulp nodig om bikiniproof te worden, bijvoorbeeld bij het verminderen van cellulite. Een probleem waar we graag vanaf willen en waar sporten niet de enige oplossing voor is. Daar heeft Vichy een fijne oplossing voor gevonden: de Destock-lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om je te helpen in de strijd tegen cellulite en striae. Zo vermindert het Cellu Destock Flash Serum de zichtbaarheid van cellulite al na 14 dagen en zorgt het serum voor een stevigere en egalere huid. Haal je bikini maar alvast tevoorschijn!

Wil je nog meer tips om af te slanken? Bekijk dan deze video’s op ons YouTube-kanaal.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

  • 10565Cellu Destock Flash Serum41DESTOCKBODY CAREBody gelAanpak van cellulite
    Cellu destock flash serum Cellulite vervagend serum
  • 14779Cellu Destock Overnight41DESTOCKBODY CAREBody crèmeVerzorging voor afslanken
    Silhouetverbeterende verzorging - Cellu Destock Overnight - Vichy Destock
  • Meest gelezen

    go to top