OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Probeer deze make-up tutorials voor een feilloze look!

Leer met ons hoe jij onzuiverheden kunt camoufleren, hoogdekkende foundations kunt gebruiken en een feilloze, maar natuurlijke look kunt creëren. Visagiste Allison Depriestre geeft je in een aantal handige tutorials beauty tips met verschillende technieken, voor specifieke behoeftes. Bekijk deze vier video’s of doorloop de stappen om deze tutorials zelf uit te proberen. Bekijk welke look het beste bij jou past.

1. Make-up tutorial voor het verbergen van grote oneffenheden in het gezicht

Probeer deze make-up tutorials voor een feilloze look!

Make-up tutorial voor het verbergen van grote oneffenheden in het gezicht

Make-up tutorial voor het verbergen van grote oneffenheden in het gezicht

In deze tutorial leer je om met een hoogdekkende foundation oneffenheden en huidproblemen, zoals acné en mee-eters, te camoufleren. Bekijk de video en ontdek hoe visagiste Allison Depriestre met verschillende producten van Dermablend een huid mooi egaal kan krijgen in een oogwenk. 


1. Begin met het aanbrengen van de  SOS Coverstick van Dermablend op de meest gepigmenteerde oneffenheden Omdat de stick een hoge dekkingsgraad heeft, breng je slechts een dun laagje aan om een masker-effect te voorkomen. Pas de camouflage aan waar nodig.
2. Je kan zachtjes deppen met de corrigerende stick en dat vervolgens uitwrijven over de contouren van je gezicht. Voordat je overgaat op het aanbrengen van foundation, zorg je voor een goede basis met behulp van de Dermablend fixerende poeder.

3. Begin met een foundation die qua kleur past bij de meest prominente plekken van je gezicht: het voorhoofd, de bovenkant van de jukbeenderen en het midden van het gezicht.

4. Daarna breng je de foundation zachtjes aan op de plekken die je net hebt gecamoufleerd. Aangezien je hoogdekkende foundation gebruikt, is het niet aan te raden om dezelfde kleur voor het hele gezicht te gebruiken. Het kan er dan als een masker uit gaan zien.

5. Om het gezicht meer vorm te geven, is het aan te raden om een donkerdere kleur foundation aan te brengen, bijvoorbeeld onder de jukbeenderen. Volg daarbij de natuurlijke gezichtscontouren. Wanneer je zowel een donkere als een lichte foundation aanbrengt geeft dat het gezicht een mooie glans en meer contrast.

6. Je kunt, net als in de video, een accent aanbrengen op je jukbeenderen door een beetje contrast aan te brengen onder je wangen met een lichtere of donkerdere kleur foundation.
Met deze simpele stappen is het mogelijk om grote oneffenheden in het gezicht te camoufleren terwijl je sterke punten geaccentueerd worden.

2. Make-up tutorial voor een schitterende uitstraling

Probeer deze make-up tutorials voor een feilloze look!

Sommige gelegenheden vragen om een meer verfijnde uitstraling. Gebruik deze tips voor een stralend en mooi gestructureerd gezicht, dat helemaal klaar is voor een avondje uit. Een veelvoorkomende fout bij onze wens om een mooie bruine huid te krijgen is om te veel producten op het gezicht te smeren. Hierdoor krijgt je gezicht een oranje kleur en soms zelfs donkere vlekken. Allison Depriestre vertelt je hoe je deze fouten kunt voorkomen.


1. Begin met een heldere, stralende basis. Hiervoor kun je Teint Idéal vloeibare foundation gebruiken. Als je een droge huid hebt kan je ook de Teint Idéal Foundation crème gebruiken.

2. Een fijne tip om je huid een warmere gloed te geven, is om je gewone foundation te mengen met een iets donkerdere kleur, zodat je gezicht een warmere tint krijgt.

3. Aangezien we werken met een iets donkerdere tint dan onze huid, is het van belang om op te letten bij de grens met je haar, wenkbrauwen, en niet te vergeten, je nek. Daarom moet je altijd beginnen met het aanbrengen van foundation op de plekken waar je de meeste camouflage nodig hebt. Daarna wrijf je de foundation uit naar de rest van je gezicht.

4. Om ervoor te zorgen dat je foundation goed blijft zitten, kan je een dun laagje fixerend poeder aanbrengen op je gehele gezicht. Als je deze stap overslaat, is er altijd de kans dat de bronzing poeder die hierna wordt aangebracht op bepaalde plekken in het gezicht blijft plakken en dat zorgt voor bruine plekken.

5. Maak nu bepaalde plekken in je gezicht wat warmer maken met behulp van de Teint Idéal poeder om je eigen gezichtskenmerken in balans te brengen. Dit kan je diagonaal aanbrengen als je een rond gezicht hebt en graag een slanker gezicht wilt creëren. Als je een lang, dun gezicht hebt kan je het meer horizontaal aanbrengen. Een tip om je gezicht een mooie vorm te geven en om kleurverloop te creëren is om de bronzer altijd op dezelfde plek aan te brengen en daarna met een kwastje naar buiten te werken.

6. Breng vervolgens een laagje in de holte boven je ooglid aan om je ogen meer diepte te geven, werk dit verder uit tot de slapen. Doe dit altijd parallel met de holtes van je wangen. Als je een hoog voorhoofd hebt, kan je dit ook nog bij de contouren van je gezicht naar boven laten lopen.

7. Om een kleurverschil met je nek te voorkomen, kan je ook een lichtere tint foundation aanbrengen op je kaaklijn en naar je nek uitwerken. Tot slot kan je ook nog een beetje op je neus aanbrengen, waar je altijd een natuurlijke zongebruinde teint krijgt, of om beide kanten van je neus wat slanker te maken. De laatste stap is om de contouren in je gezicht te accentueren.

8. Je kunt het contrast in je gezicht vergroten met behulp van de Teint Idéal Verhelderende Foundation crème. Breng dit boven de jukbeenderen aan om ze een vollere look te geven. Dit kan je verder naar boven uitwerken tot de haarlijn voor een nog groter contrast met de oogschaduw en de schaduw onder je wang, maar zorg dat het helemaal gemengd is. En tot slot onder en boven je wenkbrauwen en in de ooghoeken.
Dit zijn de stappen waarmee je een stralende, gestructureerde look krijgt, perfect voor speciale gelegenheden en geschikt voor alle huidtypes.

3. Make-up tutorial voor een matte en zachte teint

Probeer deze make-up tutorials voor een feilloze look!

Creëer een tijdloze basis voor de gemengde tot vette huid met behulp van de volgende beauty tips van Allison Depriestre. Met deze tutorial krijg je een look die zowel mat als zacht is. Een veelvoorkomende fout met een matte teint is om te veel poeder aan te brengen, wat zorgt voor een kalkachtige huid. Met deze simpele technieken kan je thuis gemakkelijk dezelfde uitstraling verkrijgen.

1. Begin met een licht getinte basis om de huid te hydrateren en egaal te maken. Je kunt een licht getinte foundation gebruiken, zoals de Teint Idéal Vloeibare Foundation, en deze mixen met een serum zoals het Aqualia Thermal serum van Vichy. Neem dezelfde hoeveelheid van beide producten op de rug van je hand om ze te mixen. Dit maakt je huid mooi egaal en laat tegelijkertijd de natuurlijke textuur van je huid zien.

2. Begin met het aanbrengen van de foundation op de wangen om eventuele roodheid te camoufleren en breng daar vandaan de foundation aan op de rest van je gezicht. Je kan ook meer lagen aanbrengen op plekken waar je huid meer camouflage nodig heeft.

3. Het is altijd het beste om te werken in verschillende dunne lagen in plaats van veel van het product tegelijk aan te brengen. Om te zorgen voor een hogere dekking is het aan te raden om in plaats van het product over je hele gezicht te smeren de foundation zachtjes op je huid te deppen en alleen naar de contouren te verspreiden. Aangezien dit een hele lichte foundation is, kan je het ook op de oogleden aanbrengen.

4. Poeder vervolgens je gezicht met de Teint Idéal Bronzing Poeder, hierbij kan je twee technieken combineren. Als eerste verdeel je een beetje poeder zachtjes over je gezicht. Dit zorgt voor een lichte matte camouflage.

5. De tweede techniek kan je verder werken met hetzelfde product voor de matte camouflage op de vette t-zone, maar nu breng je het aan met een kleine spons. Het sponsje plaats je om je vinger om zo de kleine, glanzende zones op je gezicht te camoufleren, bijvoorbeeld rondom de neus. Het is heel belangrijk om deze twee technieken te combineren, want als je de spons voor je hele gezicht gebruikt, wordt de foundation dik en ziet het er onnatuurlijk uit.

6. De brush alleen geeft onvoldoende dekking om de glans in je gezicht te neutraliseren. Als je nog steeds een aantal oneffenheden hebt die je weg wilt werken kan je daarvoor de Dermablend SOS Coverstick gebruiken. Begin door een eerste laag van het product aan te brengen op de oneffenheden en vanuit daar verder te werken naar de contouren voor een natuurlijk resultaat. Daarna breng je een tweede laag aan door het product zachtjes op je huid te deppen, zonder het te verspreiden.
Zo krijg je een zachte, matte en natuurlijke teint in slechts enkele minuten.

4. Make-up technieken voor een fris en stralend gezicht

Volg de onderstaande stappen om een fris en stralend gezicht te krijgen. Deze tips komen van pas voor alle vrouwen en het resultaat van je make-up is geschikt voor elke gelegenheid. 

1. Als eerste is het belangrijk om je gezicht te hydrateren. Voor een frisse finish raden wij aan om je dagelijkse gezichtsverzorging te vervangen of aan te vullen met een serum. Het Idealia Life Serum is zowel fris als verhelderend en perfect voor deze look.

2. Na het aanbrengen van het dagcrème begin je met de foundation, hiervoor kan je de Teint Ideal foundation gebruiken. Deze foundations zijn heel verhelderend, want ze bevatten een vitaliserend bestanddeel voor een mooiere huid.

3. De ideale plek om foundations te testen en te ontdekken welke het beste bij je past, is de kaaklijn. De nek is vaak lichter en de zones daarboven vangen de zon op en zijn meer gevoelig voor imperfecties die je huidskleur kunnen veranderen.

4. Begin met het aanbrengen van de foundations op de plekken waar de oneffenheden zitten. Neem bijvoorbeeld het midden van de wangen om roodheid te camoufleren of de vette T-zone. Van daaruit breng je de foundation verder aan op je gezicht en probeer je de huid zo natuurlijk mogelijk te houden. Op deze manier kan je voorkomen dat jouw gezicht er vlak uit gaat zien. Op sommige plekken in je gezicht, waar je meer camouflage nodig hebt, kan je nog een beetje foundation aanbrengen.

5. Doe vervolgens je ogen open om de wallen onder je ogen te verbergen met de Teint Ideal Vloeibare Verhelderende foundation. Dep het zachtjes op je huid op de meest gepigmenteerde plekken.

6. Daarna kan je de foundation tot je slapen uitwerken en vanaf daar naar de onderkant van je neus. Je maakt dus een beweging in de vorm van een triangel. Zo is de grens van je foundation niet zichtbaar op je huid.

7. Tot slot, om de sterke punten in mijn gezicht te accentueren, breng je de Verhelderende Foundation Crème van Teint Ideal aan. Dit breng je net boven je jukbeenderen aan door zachtjes te deppen. Je kan het ook onder je wenkbrauwen aanbrengen om je ogen groter te laten lijk, in je ooghoeken voor een meer open blik, op je neusrug of vlak boven je lippen om ze wat voller te laten lijken. Voor een extra frisse look, kan je het ook aanbrengen als oogschaduw.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top