OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Segment :

The making of video: Ideal Body, de lichaamsverzorging van Vichy

 • favoriet

Over Ideal Body: de lichaamsverzorging om vrouwen een ideale huid te geven

Bekijk in dit filmpje the making of van de Ideal Body fotoshoot!

De Ideal Body-productlijn van Vichy is de ideale lichaamsverzorging voor de droge huid en bestaat uit de Droge Olie3 Gouden OlieSerum-melk en de Balsem.

Droge Olie
De Droge Olie is verrassend licht en trekt snel in. Dankzij speciale eigenschappen is de Droge Olie niet alleen geschikt voor het lichaam, maar ook voor het haar en gezicht. Daarnaast is de Droge Olie verrijkt met de antioxidanten vitamine E en omega’s 3 en 6 die de barrièrefunctie van uw huid verbeteren. Het voedt je huid en laat het weer stralen.

3 Gouden Olie
Ook 3 Gouden Olie is gebaseerd op de fundamentele oliën en is daarnaast verrijkt met parelmoeren. Net als de Droge Olie is de 3 Gouden Olie ideaal voor zowel het lichaam als het gezicht en het haar. De voedende olie is geschikt voor alle huidtypen en heeft een verhelderend en egaliserend BB-effect dankzij de 3 parelmoeren die het bij elkaar brengt: goud, koper en brons. Je huid voelt weer zijdezacht en glad aan en straalt!

Bijkomend voordeel: de 3 Gouden Olie bevat ook een ‘blur’-effect. Door de lichtweerkaatsing te laten afwijken van de oorspronkelijke richting worden kleine imperfecties van de huid veel onopvallender.

Serum-melk
Dankzij de Serum-melk van Ideal Body is de huid beter gehydrateerd, gevoed en voelt de huid gladder aan. De intensieve hydraterende werking draagt in de loop van de tijd actief bij aan de verbetering van de stevigheid van de huid. De Serum-melk is ideaal als je ’s ochtends haast heeft: de Serum-melk trekt snel in en maakt direct aankleden mogelijk.

Balsem
Door de volle, romige textuur is de Ideal Body Balsem geschikt voor de droge tot zeer droge huid. De Balsem trekt snel in, zonder vet effect, en zorgt voor zachtheid en comfort.

Wil je meer weten over het hydrateren van uw huid? Lees hier verder.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

The making of video: Ideal Body, de lichaamsverzorging van Vichy

Bekijk in dit filmpje the making of van de Ideal Body fotoshoot!

De oplossing van Vichy

 • Balsem - Vichy Ideal Body
 • Serum-melk voor de normale tot droge huid - Vichy
 • Meest gelezen

  Wat is de oorzaak van een slappe huid en wat kun je hieraan doen?

  Lichaam

  Wat is de oorzaak van een slappe huid en wat kun je hieraan doen?

  Naarmate we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken: een slapper wordende huid. Dit geldt zowel voor het gezicht als voor de rest van het lichaam. In de loop der jaren neemt de elasticiteit van de huid af waarmee het natuurlijke verouderingsproces van de huid zijn intrede doet. Hoe snel dit proces verloopt is afhankelijk van genetische factoren (20%) en daarnaast zijn andere factoren in je levensstijl (80%) en externe factoren bepalend voor de mate van veroudering en verslapping van je huid. Er zijn tal van behandelingen om de huid te verstevigen, maar er zijn ook een aantal oorzaken die jij kunt wegnemen om een slappe huid tegen te gaan.

  lees het artikel

  Massage – het geheime wapen tegen cellulite

  Lichaam

  Massage – het geheime wapen tegen cellulite

  Cellulite treft vrouwen van alle soorten en maten. Laat die sinaasappelhuid voorgoed verdwijnen met behulp van massage – verzorg jouw lichaam op een ontspannende manier! Voor eens en voor altijd af van cellulite met deze tips van fysiotherapeut Gil Amsallem, schrijver van een boek over zelfmassage.

  lees het artikel

  go to top