OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

JE PROFESSIONELE  
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTCIJFER JE 7 HUIDKWALITEITEN EN PRIORITEITEN
OM DE JUISTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR JOU TE VINDEN

START NU

Skin ageing algorithm background

Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak!

De lente is het ideale moment voor een voorjaarsschoonmaak. Maak niet alleen je huis schoon en je hoofd leeg maar besteed ook tijd aan het reinigen van je gezicht met de reinigingsproducten van Pureté Thermale van Vichy.

Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak!

De zon laat zich vaker en langer zien, dus geniet van de extra energie en gebruik deze voor een schoon en fris huis. Niet alleen je huis, maar ook jijzelf knapt er van op! Maar neem ook de tijd om te ontspannen en je huid eens goed te reinigen, bijvoorbeeld met de fijne Pureté Thermale-lijn van Vichy.

Tijd voor jezelf!

Nadat je je hele huis hebt schoongemaakt, de zolder hebt opgeruimd en kleren die je nooit meer draagt hebt weggegooid, is het tijd voor jezelf.  Plan een dag of een weekend in om te ontspannen en weer in balans te komen. Laat de stress van alledag van je afglijden en maak je hoofd even helemaal leeg. Mediteren, bijvoorbeeld, helpt om zowel je lichaam als geest te ontspannen. Het is gericht op het aandachtig leven in het hier en nu, dus zonder gedachten over stressvolle meetings op je werk of het organiseren van een verjaardagsfeestje van je kleine. Zelfs wanneer je maar vijf minuten mediteert heeft dit al effect op je gezondheid.

Maar daar blijft de voorjaarsschoonmaak niet bij deze lente! Het is namelijk ook de perfecte tijd om je huid bij te laten komen van de winterse regenbuien en op te frissen voor een nieuw jaargetijde! Het reinigen van je gezicht is de basis voor een mooie huid en daar helpt Vichy graag een handje bij met de reinigingsproducten van Pureté Thermale. Begin bijvoorbeeld met de scrub om dode huidcellen en onzuiverheden voorzichtig te verwijderen of breng eerst de reinigingsgel aan die het onprettige gevoel als gevolg van kalk in het water vermindert en huidvervuilende deeltjes verwijdert. Extra tip: Rond je reiniging af door wat thermaal bronwater van Vichy op je gezicht te sprayen, dat rijk is aan zeldzame en weldadige mineralen voor een kalmerend en fris gevoel.

Wil je graag meer tips om je huid te beschermen tegen vervuiling van buitenaf?

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top