OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Tips om energiek en happy te zijn boven de 40

Be 40, be happy. From enjoying family time and a successful career to taking up a new sport and feeling beautiful, there are plenty of ways to feel great over 40 years old.

Professioneel success

Tegen de 40 jaar weten vrouwen perfect wat hun professionele troeven zijn en kunnen ze die volop uitspelen. Benut die ervaring om je grenzen te verleggen door een jongere collega te coachen of verbeteringen aan een proces voor te stellen bijvoorbeeld. Worden geapprecieerd door collega's op het werk brengt niet alleen een positieve sfeer, het geeft je ook een morele boost en tovert een glimlach op je gezicht.

Begin met een nieuwe sport

Misschien ga je na enkele jaren weer aan het sporten of voeg je een extra onderdeel toe aan je oefenschema. Er zijn tal van mogelijkheden voor vrouwen van alle leeftijden met een uiteenlopende conditie. Verbeter je silhouet en herbeleef je kindertijd met balletles, ideaal om wat calorieën te verbranden en op een elegante, zachte manier de endorfines te laten pompen. Heb je weinig vrije tijd, ga dan na het werk of tijdens het weekend even joggen om je weer happy en gemotiveerd te voelen.

Voel je mooi

Je mooi voelen, van binnen en van buiten, is belangrijk. Gezond en evenwichtig eten is alvast een goed begin. 40 is een ideale leeftijd om smoothies en detox-drankjes te perfectioneren. Word een huidexpert door gebruik te maken van de beste verzorgingsproducten, zoals een serum met een hoge concentratie van natuurlijke bestanddelen.

Geniet van het leven

Niets is zo leuk als tijd spenderen met goeie vrienden. Organiseer een zondagse lunch zonder culinaire beslommeringen door jouw gasten te vragen om elk een gerecht te bereiden.
De ideale ontspanning voor jezelf én de kids - die helpen maar wàt graag beslag kloppen voor een cake!

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7

go to top