NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Thank you

Close

Welke foundation past bij jou?

Wil je een mooie, natuurlijke uitstraling? Dan is de herfst het moment om je huidige foundation eens kritisch te bekijken. Deze vragen en antwoorden helpen je in de zoektocht naar een passende foundation.

Past de kleur nog bij jou?

De zonovergoten dagen van afgelopen zomer zorgen dikwijls voor een mooie, getinte huid. Het is daarom verstandig om je huidige foundation te vergelijken met je zomerse tintje om er zeker van te zijn dat deze niet te licht is en dus een onnatuurlijk resultaat geeft. Andersom is het ook belangrijk om dit in de wintermaanden nogmaals te vergelijken.

Welk huidtype heb jij?

Heb je een droog, normaal of vet huidtype? Dit heeft namelijk invloed op de keuze voor een foundation. Zo heeft een vet huidtype meer behoefte aan een matterende foundation om glimmen tegen te gaan, zoals Normaderm Teint van Vichy. Bij een droge huid is het prettiger om een rijkere variant van een foundation te gebruiken, zoals Teint Ideal Crème.

Hoe dekkend wil je het hebben?

Foundations zijn er in verschillende texturen waarbij de één meer dekkend is dan de ander. Heb je behoefte aan een natuurlijke, lichte dekking? Kies dan voor een lichte foundation zoals Teint Idéal of voor een BB crème zoals die van Idéalia. Wil je graag een foundation die dekkend is, maar ook een natuurlijk resultaat geeft? Kies dan voor Dermablend.

Dit moet je zien! Ontdek welke geheimen zij bedekken met foundation?

Is je routine wel compleet?

Zorg ervoor dat je je huid ’s avonds goed reinigt om alle foundation en vuil weg te halen. Kies voor een milde, zeepvrije reiniging die je dagelijks kunt gebruiken. Heb je een droge huid? Kies dan voor een reiniging zonder water. Het klinkt gek, maar water kan de conditie van een droge huid verergeren. Het onttrekt namelijk vocht aan de huid. Heb je juist een vette huid, kies dan voor een reiniging die speciaal voor de vette huid is ontwikkeld.

Wil je het gehele assortiment van Vichy Foundations bekijken, neem dan een kijkje op onze pagina.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

Make-up

BB crème: antwoorden op ál je vragen

In recordtijd heeft de veelzijdige BB crème de voorpagina's van de damesbladen gehaald: een innovatieve hybride tussen make-up en huidverzorging, die een smetteloze natuurlijke teint belooft. Florence Benech geeft haar mening over BB crèmes en helpt ons om te onderscheiden wat wel en wat niet waar is.

lees het artikel

Make-up

Hoe camoufleer je een huid met couperose?

Naast de kleine, dagelijkse imperfecties, zijn er soms grotere onvolkomenheden die u wilt camoufleren, zoals couperose, acné, littekens, pigmentvlekken etc. Om deze onvolkomenheden, die in meer of mindere mate zichtbaar zijn, te verhullen, geven visagiste Pascale Guégan en dermatoloog dr. Philippe Deshayes, hierover hun professionele advies.

lees het artikel

Make-up

Je gezicht shapen in 5 minuten met een professionele visagiste

Al gehoord van “contouring”? Dat is een make-uptechniek om de vorm van je gezicht te corrigeren en te accentueren, geïnspireerd op het spel van licht en schaduw waar ook schilders en fotografen gebruik van maken. Pascale Guégan, onze professionele visagiste, leert je hoe je de contouren van je gezicht optisch kunt perfectioneren met hele makkelijke toe te passen trucjes! In minder dan 5 minuten kan je je gezicht mooi in vorm shapen om er stralend uit te zien!lees het artikel

go to top