NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Verzorging tegen oneffenheden

Acne is een verzamelnaam van aandoeningen. Van een puistje dat ontstaat doordat de porie verstopt raakt door overmatige talgproductie tot aan de ernstigere vormen van acne. De acnehuid komt zowel bij mannen, vrouwen als pubers voor. De oorzaak van acne is divers: hormonen of sterke bacteriegroei. Uit onderzoek is gebleken dat bij mensen met een acnehuid hun gedrag en emoties worden bepaald door de huidkwaliteit. Gevoelens van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en zich onaantrekkelijk voelen, beïnvloeden de kwaliteit van leven op een negatieve manier. Doeltreffende verzorgingsproducten voor dit huidtype kunnen zorgen voor een sterkte verbetering van de kwaliteit van de huid en zo de levenskwaliteit positief beïnvloeden. Er zijn verschillende vormen van acnehuid waarbij sommige vormen zeer goed behandeld kunnen worden met dermocosmetica verzorgingsproducten. De ernstigere vormen van acne waarbij de dermatoloog de acne behandelt met medicatie kunnen tevens gecombineerd worden met dermocosmetische producten.

Rode vlekjes, een teveel aan talg of huidirritatie: dat vindt niemand fijn. Ontdek de producten van Vichy tegen imperfecties, om deze kleine imperfecties te kunnen corrigeren. Uw huid wordt met de dag gladder en schoner en het evenwicht wordt hersteld.

Tegen onzuiverheden

NORMADERM+

De lijn die zorgt voor een zichtbare verbetering van de onzuivere huid.

Puistjes, roodheid, onzuivere huid? 
Een effectieve verzorgingsroutine is belangrijk voor het bestrijden van onzuiverheden op de huid. De Normaderm-lijn is gericht op een grondige zuivering en verzorging van de onzuivere huid. Gepatenteerde technologieën en werkstoffen zorgen voor effectieve en prettig aan te brengen producten die ook gebruikt zijn voor de gevoelige huid.

Merkt u dat uw huid eerder gevoelig en vochtarm is? Bekijk dan eens de productlijn van Aqualia Thermal, een gezichtsverzorging met een versterkende hydratatie.