NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Nachtpeeling voor een stralende huid
Nachtpeeling voor een stralende huid

NIEUW

IDEALIA

Nachtpeeling voor een stralende huid

Peeling - Nachtverzorging

51 Beoordelingen  |  Geef uw mening

De eerste nachtpeeling van Vichy, geschikt voor gevoelige huid: peeling effect aan het huidoppervlak en activerende werking voor een stralende en verbeterde huidkwaliteit.
Voor vrouwen met een doffe, ongelijkmatige teint, een oneffen huidtextuur, rimpels en huidlijntjes.

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Slaap zacht, Idéalia zorgt voor uw huid! Deze unieke verzorging verwijdert dode huidcellen en stimuleert de huidregeneratie, voor een stralende gloed. Deze peeling met 4% glycolzuur scrubt de huid in alle zachtheid. Het bewijs?
Hij wordt ook verdragen door de gevoelige huid!
Dit “wonderwater” met actieve extracten van gefermenteerde zwarte thee en polyfenolen uit blauwe bes is een volwaardige nachtverzorging.
 +

Effectieve werking

PEELING & ACTIVEREND COMPLEX VOOR EEN STRALENDE HUID: Een zachte peeling [Glycolzuur + Hepes] in combinatie met een actief complex [Gefermenteerde zwarte thee-extract + Polyfenolen uit blauwe bes] plus Mineraliserend Thermaal water van Vichy.
VERNIEUWDE HUIDKWALITEIT: Deze vloeibare peeling geeft een stralende, gelijkmatige teint, een gladder huidoppervlak en een fluwelig aanvoelende huid. Bij het ontwaken oogt de huid stralend fris en natuurlijk.

Geschikt voor gevoelige huid
Hypoallergeen
Getest onder dermatologisch toezicht

Geleidelijke huidvernieuwende werking
• Klinische scoring

Helderheid
2 weken: +15%
1 maand: +25%
3 maanden: +41%

Pigmentatie
2 weken: -12%
1 maand: -24%
3 maanden: -40%

Gladheid
2 weken: +36%
1 maand: +44%
3 maanden: +54%

Huidtolerantie

Doeltreffende verzorging in een lichte, frisse watertextuur voor een unieke sensoriële ervaring. De geur met toetsen groene thee en jasmijn werkt extra ontspannend.

Plezier

Elke avond na het verwijderen van de make-up met een wattenschijfje aanbrengen. Om vervolgens te ontwaken met een mooiere, gladdere, vitalere huid zonder dat het product hoeft te worden afgespoeld. Als je huid wat extra comfort nodig heeft, kun je hierover gerust nog een nachtcrème aanbrengen. Vermijd de oogcontour en ga niet in de zon. Breng ’s ochtends een verzorgende crème met een SPF 15 of hoger aan, bijvoorbeeld Vichy Slow Age.

rating : 5/5

“Super goede en fijne peeling! Ik gebruik deze peeling nu drie weken en mijn huid ziet er zichtbaar stralender en egaler uit, ik ben fan!”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

De gevolgen van de menopauze verzachten

De menopauze brengt veel veranderingen met zich mee. Één voorbeeld hiervan is het afnemen van volume in uw gezicht. Is hier iets aan te doen? Ja, u bent niet verplicht deze veranderingen toe te zien en hier niet op te reageren. Vichy heeft een actieplan voor u.

Ontdek onze adviezen

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker
Directrice van Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER IDEALIA Nachtpeeling voor een stralende huid.

rating : 5/5

“Super goede en fijne peeling! Ik gebruik deze peeling nu drie weken en mijn huid ziet er zichtbaar stralender en egaler uit, ik ben fan!”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+