NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Idealia oogcrème, vermindert wallen en kringen | Vichy

IDEALIA

Oogcrème

Oogcontour crème - Oogverzorging

55 Beoordelingen  |  Geef jouw mening

Verkrijg een ideale blik met de Idealisator oogcrème van Vichy. Breng elke dag een druppeltje oogcrème aan rond de oogcontouren en laat uw vermoeide ogen weer stralen! Verkrijg direct een frisse blik en houdt de huid rondom de ogen jong.
Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Met deze oogcrème verandert u in één handeling kleur, textuur en helderheid van de oogcontour:
- Vervaagt donkere kringen onder de ogen
- Egaliseert de rimpeltjes en de huidstructuur
- Maakt donkere schaduwen lichter  +

Effectieve werking

Deze oogcrème bereikt direct resultaat door kringen en wallen te verminderen, maar werkt ook op de lange termijn in op de huid voor een frisse, stralende blik.

[Exclusieve combinatie van VICHY: DRM-Bright Complex + Vitaminen B3 + Cafeïne + LHA + Vervagende bestanddelen + universele verhelderende bestanddelen]

Deze oogcrème is dankzij een hypoallergene formule geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Dermatologisch en oftalmologisch getest op de gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy.

Kringen onder de ogen zien er direct minder donker uit, de huidstructuur wordt fijner en de oogcontour wordt zichtbaar stralender.
Na 4 weken zijn de kringen onder de ogen minder zichtbaar en minder groot en zijn rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid rondom de ogen aanzienlijk verminderd.

Huidtolerantie

Een zeer zintuiglijke textuur: lichtroze en zowel rijk als hydraterend en verrassend fris. Wordt snel door de huid opgenomen, zonder te pluizen of een vettig laagje achter te laten.

Plezier

Oogcréme met een revolutionaire zachte en flexibele applicator van siliconen, die net zo zacht op de huid aanvoelt als een vinger en een gladmakende werking heeft.

rating : 4/5

“Fijne oogcreme. Ruikt lekker, smeert goed uit, geen irritatie. Huid rondom ogen heeft een klein glansje en ziet er verzorgd uit.”

rating : 5/5

“fijne oogcreme, mooie textuur en voelt meteen goed aan na het aanbrengen. Ik gebruik 'm i.c.m. de aqualia, omdat ik een vochtarme huid heb en toch iets extra's wil tegen mijn oogrimpels”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

JOUW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van jouw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker
Directrice van Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER IDEALIA Oogcrème.

rating : 4/5

“Fijne oogcreme. Ruikt lekker, smeert goed uit, geen irritatie. Huid rondom ogen heeft een klein glansje en ziet er verzorgd uit.”

rating : 5/5

“fijne oogcreme, mooie textuur en voelt meteen goed aan na het aanbrengen. Ik gebruik 'm i.c.m. de aqualia, omdat ik een vochtarme huid heb en toch iets extra's wil tegen mijn oogrimpels”

rating : 5/5

“Een heerlijke crème die mijn ogen voedt en meteen verlicht. De wallen onder mij ogen waren al binnen een week als sneeuw voor de zon verdwenen!”

rating : 5/5

“Makkelijk in gebruik, voel goed aan.#VichyVoorMij”

rating : 5/5

“heerlijk om te gebruiken, voelt je huid goed van en het ruikt ook heerlijk. Mensen schatten me altijd veel jonger in dan ik werkelijk ben.. denk dat deze vichy daar aan mee werkt! ‪#‎VichyVoorMij‬”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+