getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten
 • Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia
 • Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia

IDÉALIASerum

Serum - Anti-Aging

Verkrijg de huid waar je van droomt met het eerste 'life proof' serum van Vichy voor een opvallende verbetering van de huidkwaliteit. Het Idealia serum is een product uit de nieuwe generatie huidverzorging. dat te gebruiken is in combinatie met jouw dag- of nachtcrème.

Het serum beschermt je huid tegen schadelijke invloeden zoals vervuiling en UV-stralen, om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Voor een een mooie, egale huid.

Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

Vichy Mag

 • Tips voor een mooie huid

  Een mooie, egale huid die straalt van gezondheid willen wij allemaal wel, maar vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geven je een aantal huidverzorging tips en leggen je uit waar jij zelf op kan letten om op natuurlijke wijze een mooie, stralende en egale huid te verkrijgen en te behouden. Ontdek onze tips voor een mooie huid.

 • Wat gebeurt er met de huid als we slapen?

  Laat naar bed en vroeg weer op? Welke rol speelt slaap bij de nachtelijke activiteit van onze huid? Ontcijfer de nachtritmes van de huid! • Wat doet een moisturizer voor je huid?

  Wist je dat een moisturizer niet hetzelfde is als een dagcrème? Maar wat doet een moisturizer voor je huid? Lees snel verder voor de antwoorden.

 • Polyfenolen en hun positieve invloed op de huid

  Wat zijn polyfenolen en hoe helpen ze onze huid? Ontdek hier wat het geheim is van deze geweldige moleculen die bekend staan om hun antioxiderende eigenschappen.

Geef jouw mening

1 - Beoordeel dit product

2 - Beoordeel deze criteria

Parfum
Textuur
Tolerantie
Efficiëntie

3 - Zou je dit product aanbevelen bij een vriend(in)?

4 - Ontving je een sample van dit product?

5 - Commentaar

6 - Heb je een tutorial gepost op Youtube?

Bevestig