getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

Een gevoelige huid versterken met Mineraliserend Thermaal Water van Vichy

Een gevoelige huid versterken met Mineraliserend Thermaal Water van Vichy
 • favoriet

Om een gevoelige huid bestand te maken tegen agressieve omgevingsinvloeden zijn doeltreffende verzorgingsproducten nodig. Focus op Mineraliserend Thermaal Water van Vichy en zijn vele weldaden.

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, een uitzonderlijke formule

In 1931 ontdekte Dr. Haller dat Vichy-water een uitzonderlijk helend effect had op huidwonden. 85 jaar later wordt het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy omwille van zijn weldaden en de kracht van zijn mineralen verwerkt in de schoonheidsproducten van Vichy. Tijdens zijn lange reis naar de diepere aardlagen in de Auvergne krijgt het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy een hoge concentratie aan mineralen en sporenelementen. Wanneer het terug aan de oppervlakte wordt gestuwd, blijven al zijn eigenschappen intact. Het wordt aan de bron gewonnen, puur en beschermd tegen vervuiling. Dit water, rijk aan 15 mineralen, blijkt essentieel voor een mooie huid.

Gecontroleerd water, perfect veilig voor de gevoelige huid

Het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy wordt aan de bron gewonnen, puur en beschermd tegen vervuiling. Het ondergaat tal van tests om zijn veiligheid en zuiverheid te garanderen. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is dan ook geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige. Veiligheid staat centraal bij alles wat Vichy doet, wat borg staat voor een optimale kwaliteit.

Water met verschillende eigenschappen voor een mooie huid

Een gevoelige huid moet tot rust worden gebracht. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy speelt in op de behoeften van een gesensibiliseerde huid dank zij 3 eigenschappen. Zijn versterkend effect bezorgt een gevoelige huid meer weerstand. Zijn antioxiderende werking zorgt ervoor dat de huid zich beter kan verdedigen. En tot slot werkt Mineraliserend Thermaal Water van Vichy ook evenwichtsherstellend en regenererend. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het hele gezin!

Vichy Mineraliserend Water zit in al onze producten. Wil jij dit zelf ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7!

De oplossing van Vichy

 • Mineraliserend Thermaal Water
 • Nachtcrème voor hydratatie - Vichy Aqualia
 • Meest gelezen

  De huid verzorgen na het sporten

  Ontdek Vichy

  De huid verzorgen na het sporten

  Sporten is belangrijk voor een gezonde levensstijl en een stalende huid. Maar wat ook belangrijk is, is dat we na het sporten de mineralen, die ons lichaam verloren heeft, aanvullen. Ontdek wat je naast het sporten kunt doen voor een huid met een stralende gloed

  lees het artikel

  Wat doen mineralen voor de huid?

  Ontdek Vichy

  Wat doen mineralen voor de huid?

  Of je nu een tiener, twintiger of boven de 30 bent, mineralen en spoorelementen spelen een belangrijke rol in de toekomst van onze huid. Lees verder om erachter te komen waarom ze zo belangrijk zijn om onze huid in topconditie te houden.

  lees het artikel

  go to top