OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Segment :

Heeft een vette huid dagcrème nodig?

 • favoriet

Wanneer je huid vet aanvoelt kun je je afvragen of het na het reinigen nodig is om hier een dagcrème op aan te brengen. Vichy heeft het antwoord op deze vraag.

Heeft een vette huid dagcrème nodig?

Een vette huid komt vaker voor bij jonge mensen, maar kan ook op latere leeftijd voorkomen. Je dieet en hormoonwisselingen hebben namelijk ook invloed op de talgproductie van je huid. Een vette huid vraagt vaak om wat extra aandacht en een goede reiniging. Het reinigen van de huid zorgt er namelijk voor dat je poriën minderen snel verstopt raken en dit resulteert in minder oneffenheden.

Dagcrème voor een vette huid

Wanneer je huid vet aanvoelt kun je jezelf afvragen of het na het reinigen nodig is om hier een dagcrème op aan te brengen. Een vettig substantie aanbrengen op je vette huid kan onnatuurlijk aanvoelen, maar het is zeker nodig! Een vette huid is vaak het resultaat van een vochtarme huid. Je huid maakt dan extra talg aan om de uitgedroogde huid weer soepel te maken. Het gebruik van agressieve producten tegen een vette huid bevordert daarom alleen maar dat de huid meer talg gaat aanmaken. Wanneer je een hydraterende dagcrème aanbrengt na het reinigen zorg je er voor dat het vochtgehalte van je huid weer in balans komt. Het antwoord op de vraag of een vette huid een dagcrème nodig heeft is dan ook ja!

Tips voor het kiezen van een dagcrème voor de vette huid

Let er bij het aanschaffen van een dagcrème voor de vette huid op dat deze hydraterend is en op waterbasis. Vichy Normaderm Anti-Onzuiverheden dagcrème is een goede dagcrème voor de vette huid. De crème geeft namelijk tot 24 uur hydratatie voor een stralendere huid!

Ben je er niet zeker van of je een vette huid hebt? Doe de Vichy huidtype test en kom er achter wat voor huidtype je hebt en welke verzorging bij je huid past.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

 • Verfraaiende verzorging tegen onzuiverheden - Normaderm Anti-Onzuiverheden Dagcrème - Vichy Normaderm
 • Meest gelezen

  Wat is een serum?

  Gezicht

  Wat is een serum?

  Wat is een serum en wat is het verschil met dagcrème? Ontdek waar een serum goed voor is en hoe je het kunt combineren met je crème.

  lees het artikel

  go to top